To je to što me zanima!

Kolinda odlikovala tenisače: Uspjeli ste opet ujediniti narod

Nakon slavlja na glavnom zagrebačkom trgu, hrvatski su se tenisači uputili na Pantovčak gdje ih je s odlikovanjima dočekala predsjednica Kolinda Grabar Kitarović
Vidi originalni članak

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović uručila je odlikovanja Republike Hrvatske igračima i članovima stručnog stožera hrvatske Davis Cup reprezentacije za izniman uspjeh.

ZAGREB DOČEKAO ŠAMPIONE Krajan: Mi smo najuspješnija sportska nacija na svijetu!

- U ime Republike Hrvatske želim vam zahvaliti što ste ostvarili sjajan sportski rezultat kojim je Hrvatska drugi put upisana u povijesni niz pobjednika Davisova Cupa, momčadskog prvenstva svijeta. A posebno smo vam zahvalni što ste nas ponovno ujedinili u navijanju, bodrenju i vjeri u uspjeh -  kazala je predsjednica zahvaljujući tenisačima na osjećaju ponosa kojima su ispunili milijune navijača u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i diljem svijeta.

- Hvala vam što ste očarali sve ljubitelje tenisa svojim odgovornim ponašanjem i poštenim odnosom prema suparniku i publici, jer ste se predstavili kao zreli i odgovorni sportaši na ponos svojim obiteljima i svojoj domovini. To je posebno važno zbog sve naše djece i mladih koji u vama vide uzor i primjere ostvarenja vlastitih želja, snova i nada - zaključila je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

NOVAKOVA ČESTITKA Novak Đoković: Bravo, Hrvati! Odlični ste igrači i još bolji ljudi

Ona je uručila odlikovanja Red kneza Trpimira s ogrlicom i Danicom predsjednici HTS-a Nikolini Babić i izborniku Željku Krajanu, a Red kneza Branimira s ogrlicom dobili su Marin Čilić, Borna Čorić, Ivan Dodig, Mate Pavić, Franko Škugor, Viktor Galović i Nikola Mektić.

Redom Danice hrvatske s likom Franje Bučara odlikovani su Igor Šarić i Lovro Zovko,  dok su Red hrvatskog pletera dobili Igor Borić, Mate Delić, Marin Galić, Dragan Hofšteter, Suzana Knežević, Robert Prusac, Igor Rajković i Velibor Viboh.

U ime nagrađenih zahvalili su predsjednica Hrvatskog teniskog saveza Nikolina Babić i naš najbolji tenisač Marin Čilić.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

POGLEDAJTE GALERIJU

 

Idi na 24sata

Komentari 128

  • 30.11.2018.

    svakako veliki uspijeh,bravooo.kapa do zemlje, ali samo nemojte pijevati"nije u šoldima sve "tu ste jadni. pored toliko novca koji zarađujete prijavljeni ste kao porezn obveznici po monacu,dubaiu....nemojte se busati u prsa .hrvatstvo na jednu stranu a ingordeca na drugu!!!!!

  • zebra 27 27.11.2018.

    Bravo dečki, bravo treneru vi ste još jedan ponos Hrvatske... Čestitam Vam.. Hrvatska je postala velika sportska svjetska velesila.. U sportu smo bolji i od USA-e, Rusije, Njemačke, Velike Britanije, Francuske, Italije, Turske, Saudijske Arabije, Katara, Kanade, Brazila, Argentine, Kine, Japana i drugih zemalja.. Smo u Hrvatskoj imamo jedan dosta veliki problem naši sportaši ujedinjuju, narod i šire mir, dok naši političari razdvajaju, razdiru, šire svađe i mržnju.. To je zapravo svugdju u cijelom svijetu isto sport, umjetnost i znanost šire mir, ljubav, prijsteljstvo, toleranciju, ujedinjuju narode, vjere, rase, svjetonazore i grade mostove.. Dok politika radvaja, razdire, širi mržnju, izaziva rat, među narodima, vjerama, rasama, svjetonazorima i gradi zidove..

  • magicmushrooms 27.11.2018.

    Wow Tatarkin Poucak...Bosanski sportasi ujedinjuju hrvate prestrasno i presmjesno ovu drzavu treba zapalit kompletno

Komentiraj...
Vidi sve komentare