To je to što me zanima!

Kolinda opet u akciji: 'Idemo dalje, Kauboji! Nema predaje!'

Kolinda je vatrena navijačica naše reprezentacije i svaki put kada je u mogućnosti uživo prati uspjehe hrvatskih sportaša. Ovoga puta poslala im je poruku putem društvenih mreža
Vidi originalni članak

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović podržala je rukometne reprezentativce nakon poraza od Brazila na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj.

- Idemo dalje!!! Nema predaje! - napisala je na svom Facebooku predsjednica, koja je uživo gledala utakmice nogometne i teniske reprezentacije, a sada prati i rukometaše.

Kolinda je vatrena navijačica naše reprezentacije i svaki put kada je u mogućnosti uživo prati uspjehe hrvatskih sportaša. Tako je uživo gledala utakmice Kauboja i prošle godine na prvenstvu u Hrvatskoj.

- Voljela bih igrati umjesto Duvnjaka kad bih mogla, ali nemam takav talent - rekla je tada predsjednica Republike Hrvatske.

Kaubojima je donijela sreću i na Europskom prvenstvu u Poljskoj, a bilo je to onda kada smo domaćine Poljake trebali dobiti 11 razlike pa smo na koncu slavili s velikih 14 i plasirali se u polufinale. Kolinda je tada došla u Poljsku i rukometašima donijela sreću.

Utakmice ne prati iz svečane lože nego kao prava navijačica reprezentaciju bodri s ostalim navijačima na tribini.

Bila je i na nogometnom Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje je pratila povijesni uspjeh Vatrenih. Tada je oduševila svijet i svjetske medije kada je emotivno proživljavala trenutke osvajanja srebrne medalje i kada je na kiši ljubila pehar.

Idi na 24sata

Komentari 196

  • 21.01.2019.

    Ova Kolinda iskace iz pastete svaki put kad je neko natjecanje, pa jel radi ona ista korisno tamo na Pantovcaku ili samo ceka sljedecu priliku da izvadi zastavicu i dres i upadne igracima u svlacionicu?

  • ZEUS 21.01.2019.

    postat cemo najbolja drzava u europi rece i ostade ziva...Mani se skupljanja poena preko sporta i radi nesto za ovu zemlju pas m

  • Obi-Wan Kenobi 21.01.2019.

    Ma toooo udri, samo navijat treba to će poboljšat stanje u državi. Ne znam za vas, ali ja ne pušim ta njena prese***anja koji još predsjednik/ica ulazi po svlačionicama i grli igrače.

Komentiraj...
Vidi sve komentare