To je to što me zanima!

Kolo sreće se okreće: Villa će na Liverpool poslati drugu momčad

Prije nešto više od godinu dana Liverpool je protiv Aston Ville u liga-kupu zbog zgusnutih termina morao poslati drugu momčad, a sad je "lavove" poharala korona. Cijela prva momčad je u izolaciji
Vidi originalni članak

Aston Villa prije tri mjeseca šokirala je nogometni svijet visokom pobjedom nad Liverpoolom 7-2 u Birminghamu. "Redsi" će ovaj petak opet na Villa Park u trećem kolu FA kupa (20.45), ali okolnosti će biti bitno drugačije.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako su navijači Liverpoola proslavili naslov

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, korona virus poharao je momčad Deana Smitha. Cijela prva momčad nalazi se u samoizolaciji zbog pozitivnih slučajeva, uključujući i stručni stožer. No odgode utakmice neće biti pa će Villa na teren poslati - drugu momčad.

Sličan potez lani je morao napraviti Liverpool, i to protiv - Aston Ville. Dan nakon utakmice u liga-kupu na rasporedu je u Kataru imao polufinale Svjetskog prvenstva pa je na teren poslao drugu momčad koja je teško stradala (5-0). Eto, sad se stvari okreću...

Tko će biti raspoloživ za utakmicu Villa će doznati tek koji sat prije utakmice, nakon što stignu rezultati testova za U-23 momčad, a pitanje je što će biti u nastavku prvenstva za "lavove". U srijedu bi trebali dočekati Tottenham, a 16. siječnja Everton.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare