To je to što me zanima!

Kolumbija i Čile odigrali 'nulu', Cityjev Bravo izašao ozlijeđen

Odmah je bilo jasno kako niti jedna momčad neće srljati. Čile se odmah postavio s namjerom da je bod itekako dobar rezultat, no ni domaćini nisu pokazivali pretjerano velike ambicije
Vidi originalni članak

Kolumbija i Čile otvorili su 11. kolo južnoameričkih kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine, a utakmica na stadionu Metropolitano Roberto Meléndez u Barranquilli završila je bez golova. 

Nismo puno vidjeli već od prve minute, a bilo je odmah jasno kako niti jedna momčad neće srljati. Čile se odmah postavio s namjerom da je bod itekako dobar rezultat, no ni domaćini nisu pokazivali pretjerano velike ambicije. 

Arturo Vidal je u 16. minuti pokušao s nekih 12 metara, no otišla je lopta pored gola. Domaćini su uzvratili tek u 37. minuti kada je James Rodríguez nabacio iz kornera, a Oscar Murillo odlično skočio i pucao glavom, no i on je 'za dlaku' promašio. Kolumbija je pokušala i u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena, no odlično je udarce Borje i Aguilara obranio Claudio Bravo. 

Krenuli su domaćini ofenzivnije u nastavku, a od prve minute drugog poluvremena ušao je i Radamel Falcao. Dodatni uadrac za goste dogodio se u 63. minuti kada je zbog ozljede morao izaći Bravo, što je loša vijest i za Manchester City. 

Zaredale su se tada ozljede, a igrači su više ležali na travnjaku nego igrali pa nismo vidjeli pravih akcija s obje strane. Prednjačili su u tome igrači Čilea, a u 83. minuti propustio je to kazniti Edwin Cardona čiji je udarac na dodavanje Falcaa okrznuo stativu. Kolumbija je tako zadržala bod prednosti pred Čileom. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • realnost1110 11.11.2016.

    Kako su ovi navijaci barce neobjektivni, sad svi tvrde da je argentina zapravo ispodprosjecna ekipa koja ima samo napad, a imaju takvu ekipu da ima mozda samo pet na svijetu koji su jaci od nje

  • mesuney 11.11.2016.

    Gledam ovu utakmicu Argentina Brazil i mislim pa kakvi su to invalidi u Argentini, bio sam rekao da Argentina bez Messija ne moze nista, ne moze nista ni sa njim, njega cijelo vrijeme jedan igrac cuva, flastera igra a tu su okolo uvijek jos par igraca, i Messi kada i primi loptu ostali igraci stoje na mjestu i ne znam valjda cekaju gol ko protiv Getafea, pa u Barci cim Messi primi loptu svi igraci utrcavaju na sve strane tako maknu guzvu oko njega. Ali o cemu pricamo pa jedini igraci u Argentini su Messi Higuain Mascerano i Di Maria ostalo nista posebno. Brazil po meni ipak ima koliko toliko dobre igrace, Neymar Coutinho Gabriel Jesus je po meni odlican igrac napokon prava spica za Brazil Fernandinho i cijela zadnja linija vrhunska.

  • 11.11.2016.

    Katastrofa utakmica..nadam se da ce Brazil i Argentina bit dobra :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare