To je to što me zanima!

Kolumbijac Rivas izigrao WBC i Babića: Bori se protiv Poljaka

Rivas je otkrio kako je potpisao ugovor za meč protiv Lukasza Rozanskog, a borba će se održati 25. veljače u Poljskoj. Kolumbijac je tako zaobišao Babića koji je nositelj silver pojasa i prvi izazivač po WBC-u
Vidi originalni članak

Boksač Alen Babić (31 godina, 11-0-0) najavio je kako će u prosincu imati borbu za WBC-ov pojas bridger kategorije (-102 kg). Babić drži silver pojas i prvi je izazivač, dok je prvak Kolumbijac Oscar Rivas (35, 28-1-0).

POGLEDAJTE VIDEO: Alen Babić i zaručnica Klara

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U RUSIJI Beljo se vratio u ring nakon 4 godine pa kontroverzno izgubio

Međutim, priča se zakomplicirala. Rivas je otkrio kako je potpisao ugovor za meč protiv Lukasza Rozanskog, a borba će se održati 25. veljače u Poljskoj. 

Sve će biti službeno objavljeno i potvrđeno narednih dana od strane Yvona Michela, Rivasova promotora te ljudi koji zastupaju Poljaka Rozanskog.

Rivas i Rozanski trebali su se boriti još u osmom mjesecu ove godine, a event se trebao održati u Kolumbiji. Sve je propalo, a organizator se pravdao logističkim problemima. Rivas je cijelu stvar demistificirao i kazao kako je bio žrtva prevare Juana Carlosa Morena, čovjeka koji je cijelu priredbu organizirao odnosno trebao organizirati.

- Saznali smo da Moreno uopće nije uplatio depozit WBC-u, a mjesec dana nas je dijelilo od borbe. Moreno je prevarant i manipulator - rekao je spomenuti Michel, čovjek koji brine o karijeri iskusnog Rivasa.

DO 63 KG Sara Beram do bronce na Euru DOBILA AUSTRALKU Habazin ušla u Draženovom dresu u ring i osvojila pojas

Moreno nije pokrio niti Rivasove troškove nastale dolaskom na konferencije za medije, a iako je Moreno uvjeravao Rivasa da je sve u redu i da će se borba održati, event je na kraju propao.

Babić se pribojavao da će ga Rivas pokušati izbjeći. Prije nekoliko je dana govorio na tu temu u Podcast Inkubatoru.

- Jučer sam pričao s Dillianom Whyteom (skrbi o Babićevoj karijeri, op. a.) i rekao mi je da je WBC naredio da moram boksati za titulu ili 10 ili 17. prosinca. Jedan od ta dva vikenda moram boksati, a Rivas navodno pokušava izbjeći taj meč i pokušava boksati s onim Rozanskim jer on ima 37 godina i gotov je. Tako da, Rivas koči tu borbu - rekao je hrvatski boksač o spomenutom podcastu.

ZA MLAĐE UZRASTE I Ukrajinci stižu na Velesajam, na 11. boksački Zagreb Open U BOKSAČKOM MEČU Youtuber Jake Paul pobijedio legendarnog Andersona Silvu: J**ite se svi. Bilo kad, bilo gdje

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare