To je to što me zanima!

Kombinirana momčad Hajduka izgubila 2-1 od Vukovara 1991

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nogometaši Hajduka izgubili su od trećeligaša Vukovara 2-1. Za domaću su momčad zabili Saša Šest i Ivan Plum, a za Splićane je iz penala smanjio Balić
Vidi originalni članak

Nakon prvenstvenog ogleda u Osijeku, Hajduk je stigao na prijateljsku utakmicu u Vukovar, u goste lokalnog trećeligaša Vukovar 1991. Igor Tudor je izveo kombiniranu momčad, od standardnih prvotimaca su nastupili tek Bencun i Nižić, no to ne opravdava 'bilu' mladost za poraz 2-1.

Poveli su domaćini već u drugoj minuti preko Saše Šesta, a nakon što je Bencun promašio penal, na 2-0 je povećao Ivan Plum. Pred kraj susreta iz drugog dosuđenog penala za Hajduk smanjio je Balić.

Na Gradskom stadionu u Vukovaru okupilo se oko 2000 gledatelja, većinom su simpatizirali domaću momčad, a svaki dobar potez je znala pozdraviti i Torcida. Veliko negodovanje izazvao je sudac Dražen Pejić, Vukovarac koji nije svirao penal za domaću momčad, a lokalni kibici su se šalili kako Pejić vraća dugove Hajduku. 

Naime, on je mahao u Rijeci da je Jozinović faulirao Mujanovića u kaznenom prostoru iako je to bilo barem metar izvan šesnaesterca. Križarić je svirao penal, a Pejić postao predmet zezanja svojih sugrađana na današnjoj utakmici.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • domagoj2305 18.03.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • dario1983 18.03.2014.

    koliko je ovdje bilo nadoknade?

  • Lyoto 17.03.2014.

    sudac pokrao hajduk (opet)

Komentiraj...
Vidi sve komentare