To je to što me zanima!

Komentar: Kad se Mamić i Igor slože onda i olovo plivati može

Činjenica je da su Biliću u Grčkoj okrenuli palac dolje, da mu je Marković spremio radnu knjižicu i raskid ugovora, te se s Mamićem složio da Štimac bude izbornik...
Vidi originalni članak

Prosječan Hrvat Zdravka Mamića i Igora Štimca doživljava kao psa i mačku, kao dvojicu posvađanih moćnika, koji zajedno ne bi mogli ni propovijed u miru odslušati, a kamo li se složiti oko nečega bitnoga. Hrvati vjeruju kako se njih dvojica stalno gledaju preko nišana i jedva čekaju zapucati. Vjeruju i griješe, barem kada je u pitanju mogućnost da Štimac naslijedi Bilića na klupi reprezentacije. 

Premda među čelnicima HNS-a do Latvije vlada zavjet šutnje, činjenica je da su Biliću još u Grčkoj okrenuli palac dolje, da mu je Marković spremio radnu knjižicu i sporazumni raskid ugovora, te se zajedno s Mamićem složio da mu Štimac bude nasljednik. Politika je umijeće mogućega, a u ovom je trenutku Štimac na mjestu izbornika najbolje rješenje za sve.    

Vlatko Marković konačno će ugušiti pobunu u Skupštini HNS-a i zadržati fotelju do kraja mandata. Zdravko Mamić ostat će i dalje najutjecajniji čovjek hrvatskog nogometa i ne manje važno, konačno će s vrata skinuti jedinu ozbiljnu prijetnju. A Štimca će i onako držati u šahu, u slučaju neuspjeha, uvijek ga može ¨pomesti¨ svojom glasačkom mašinerijom. 

Dobiva i Štimac, koji se već umorio od borbe s vjetrenjačama. Napokon će silnu energiju iskoristiti za rad, a ne za unaprijed izgubljene bitke s dobro uhodanim sustavom. A ako još i uspije Hrvatsku odvesti na Euro, on će biti heroj nacije, on će ubuduće držati adute u svojim rukama.

Štimac kao izbornik odgovara dakle svima, a hoće li odgovarati i hrvatskom nogometu, saznat ćemo uskoro. U ovom je trenutku i onako ključna riječ – interes.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • medo59 10.10.2011.

    Jedini s iskustvom je CICO,a što se igrača tiće nisu krivi za lošu taktiku i raspored.

  • mariommm 09.10.2011.

    trenutno i najbolje rjesenje za repku,makar su i svi bolje rjesenje od bilica,sad nam treba neko čvrste ruke da ih malo dovede u red a stimac je idealno rjesenje za to.

  • gricic 09.10.2011.

    Koja je ovo sramota za hrvatsku naciju ,koji cirkus oni nama rade

Komentiraj...
Vidi sve komentare