To je to što me zanima!

Komentar: Možda nemaju brkove, ali imaju medalje!

Četiri cure, četiri fantastične djevojke, spasile su hrvatski sport na Olimpijskim igrama, gdje su podbacili mnogi od kojih se puno očekivalo
Vidi originalni članak

One su u Pekingu činile petinu hrvatske olimpijske reprezentacije, a u Hrvatsku se vraćaju sa četiri petine svih naših medalja osvojenih na 29. Olimpijskim igrama. U reprezentacijama velikih i(li) osviještenih zemalja one čine gotovo ravnopravnu polovicu olimpijske ekspedicije.
U mačističkoj Hrvatskoj, koja državnim jaslama i sponzorstvima javnih poduzeća (p)održava Dinamo i Hajduk poput zaštićenih zvjerki, njih na naslovnice može lansirati samo izvanredno ostvarenje. A baš one su na spasile “hrvatski projekt u Pekingu”. One su ga hrabro i muški izvadile. Nisu pustile brkove, ali su uzele medalje. I puškom, i nogom, i glavom, i skokom. Veliki dečki, i brkati dečki, i plećati dečki ispali su samo prvaci u davanju velikih izjava i velikih prognoza. Repešini su košarkaši objektivno imali manjak vrijednosti u odnosu na četiri-pet najjačih momčadi na svijetu, ali Rudićevi dečki došli su u Peking s aureolom svjetskih prvaka i oni su apsolutni prvaci izjalovljenih nada. Červarova družina potrošila je supstanciju, njoj treba i svježe krvi i novih motiva.
Cure kao da su osjetile da će u Pekingu trebati pogurati i za muški dio ekspedicije. Lackovića je izdala njegova “haubica”, a medalju je pogodila Snježana Pejčić. Marko Tomasović govorio je: “Samo me dvije borbe dijele od medalje!”, a muški se potukla krhka Martina Zubčić. Mihu Boškovića valjda je zaokupila skora ženidba. Umjesto njega medalju je “oženila” Sandra Šarić. Tri medalje na koje, iskreno, nitko nije računao....

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Hacker-ri 25.08.2008.

    PISE: ROMANA EIBL novinarka 24sata koja se prije 2 tjedna pridruzila novinarima jutarnjeg lista u pljuvanju nasih sportasa koje su nazvali "izletnicima" a koji su kao spasili nekakve projekte.

  • Svetac_1 24.08.2008.

    Ma velika većina ih je išla na plaćeni izlet u Kinu. A za London pouka, trebamo slati nepoznate u još nepoznatijim sportovima i eto ti medalja kolko oćeš, npr Pošaljemo Alkare i eto ti već tri medalje, kamena s ramena, potezanje konopa, bacanje bengalki u dalj sa tribine, K1 navijačkih grupa itd. Ovih napuhanih brkonja, balića, metličića, plivača bi u Katar ne bi u Katar pun mi je kufer. A vrhunac je Ličanka sa mađarom ljubavnikom u istom apartmanu \"trenirala\" a nemre ni drugi servis sa kladivom da pogodi.

  • dell boy 24.08.2008.

    Bas ste zenska drzava hahahah.

Komentiraj...
Vidi sve komentare