To je to što me zanima!

Komentirao Dinamov penal: Lani najbolji, sad je bez posla

Tvit kojim se rugao penalu Dinama protiv Zagreba u Kranjčevićevoj koštao je Joška Jurkovića posla. Rijeka je otpustila čovjeka zaduženog za društvene mreže
Vidi originalni članak

Šteta zbog ovog poteza Rijeke. Baš po korištenju Twittera bili su ispred Dinama i Hajduka, kaže Bruno Blumenschein, stručnjak za sportski marketing.

Potez za kojim žali jest otkaz koji je uručen Jošku Jurkoviću. Radi se o autoru tvita: “Simpatičan penal”, koji je objavljen nakon što je Damir Šovšić pao, a sudac Dalibor Mlakar dosudio penal za Dinamo protiv Zagreba.

- Twitter je baš takva mreža na kojoj su podbadanja protivnika dobrodošla. Rijeka ga je često koristila za komunikaciju ne samo s navijačima nego i s ostalim klubovima. Pa čak i s KK Cedevitom, što je pohvalno i sasvim normalno među stranim klubovima - dodaje Blumenschein, a i pogled na starije objave Rijeke otkriva na što misli.

- Modri od 16 sati na Kantridi protiv Rijeke - objavio je Dinamo prije proljetnog ogleda krajem prošle sezone, pa brzo dobio odgovor:

- Mi na teren izlazimo u 17 - napisali su Riječani, aludirajući na pristojan način da su dinamovci svojim pratiteljima objavili krivi termin utakmice.

To je jedan od razloga zbog kojih je portal Netokracija pohvalio Jurkovića i cijelu press službu.

- Hajduk, Dinamo i HNS koriste Twitter samo za jednosmjernu komunikaciju i ne ulaze u interakciju s navijačima. Tu je velika razlika, možda i presudna u ovom odabiru - objavio je portal koji je riječki klub proglasio najboljim u državi što se tiče korištenja društvenih mreža.

Pa opet, tanka je granica između sitne provokacije i “napada na prvenstvo”, kako je pisalo u spornoj objavi. Rijeka očito nije htjela više plesati po toj granici.
 

Idi na 24sata

Komentari 109

  • montex 20.02.2016.

    skini rijeko gace....3 1 za dinamo ce bit

  • Tata dominacija 20.02.2016.

    Vidiš kako tovari iz 24sata znaju ovo objavit, a neznaju objavit pripreme Rijeke u Dubaju! Još 97. godina klečanja iza imena Rijeka!

  • Torcaast 20.02.2016.

    Slika govori tisucu rici jel,ne triba nadodat nista,ko takne u taticu ocekuje ga direktno izbacivanje iz svih funkcija kluba,samo ne znam kako se Kek uspia spasit kad je proziva suce nakon Lokomotive.

Komentiraj...
Vidi sve komentare