To je to što me zanima!

Komisija za žalbe odbila žalbu Hajduka: Potvrđene sve kazne

Komisija HNS-a je podnositeljima ovih žalbi dostavila samo svoje odluke, a obrazloženje će im dostaviti najkasnije u roku od deset dana od dana izricanja...
Vidi originalni članak

Komisija za žalbe HNS-a odbila je žalbu Hajduka, Hajdukovog predsjednika Uprave Marina Brbića, četiri člana Nadzornog odbora, te 11 igrača, koji su se žalili na odluke Disciplinskog suca Krešimira Vlajčevića, za neodigrani derbi 16. kola HNL Dinamo-Hajduk.

Na današnjoj sjednici, koja je održana u tajnosti tako da nije poznato tko je sve od članova donosio odluke, potvrđene su sve kazne, pa tako Hajduku ostaje kazna oduzimanja tri boda, predsjednik Marin Brbić i četiri člana Nadzornog odbora kluba koji su donijeli odluku o nenastupanju momčadi (Ljubo Pavasović-Visković, Vjekoslav Hrabar, Ante Majić i Nikola Koceić-Bilan) kažnjeni su zabranom obavljanja funkcije u nogometu u trajanju od jedne godine, a svih jedanaest igrača prijavljenih za nastup na utakmici kažnjeni su novčanim kaznama u iznosu od po 3.000 kuna (L. Kalinić, G. Milović, A. Vršajević, M. Anđelković, A. Maglica, M. Maloča, Z. Nižić, T.S. Sušić, J. E. Kouassi, D. Mezga i A. Milevski).

Komisija je podnositeljima žalbi dostavila samo odluke, a obrazloženje će im dostaviti najkasnije u roku od 10 dana od dana izricanja.

Idi na 24sata

Komentari 129

  • Starkelja 28.01.2015.

    Kakvo prskanje, kakvo kmečanje! !

  • hrvatska u srcu 28.01.2015.

    sastanak je održan tajno kod zdravka u an..u da se ne sazna tko je sve u njemu! inače navijam za hajduk i nemam ništa protiv kazni ali me ovo njihovo skrivanje živcira mada nije isključeno da nije ni održan nego je mamić udlučio a ovi nemaju mu.a da se pojave ni pred novinarima pročitati odluku

  • 28.01.2015.

    Na čemu si ti

Komentiraj...
Vidi sve komentare