To je to što me zanima!

Kompany: Navijačima ne treba stavljati mreže, nisu životinje

Mislim da su neke akcije potrebne, čuo sam za razne ideje, postavljanje mreže i slično, ali činjenica da navijači mogu biti na otvorenom, rekao je branič Man Cityja
Vidi originalni članak

Nakon što je Rio Ferdinand pogođen novčićem u glavu na gradskom derbiju između dvaju Manchestera, u Engleskoj sve više razmišljaju o stavljanju zaštitnih mreža. Branič Manchester Cityja Vincent Kompany s takvom se odlukom ne slaže.

- Nadam se da će se nešto poduzeti, ali ne smijemo zaboraviti odakle je nogomet došao i dokle je stigao. Navijače moramo tretirati kao ljude, ne kao životinje koji trebaju biti u kavezima. Mislim da su neke akcije potrebne, čuo sam za razne ideje, postavljanje mreže i slično, ali činjenica da navijači mogu biti na otvorenom izvan kaveza je ono što čini engleski nogomet posebnim.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • libeluli 15.12.2012.

    Pa zar čovjek nije naludja, najgora i najinteligentnija zvijer....čast nekim iznimkama medju životinjama

  • chicharito14 14.12.2012.

    Novčići bi letili i kroz mreže...

  • 1skrlet 14.12.2012.

    Kompany se dodvorava navijacima,pa naravno da nisu svi navijacu zivotinje- medjutim medju 50000 navijaca uvijek se nadje budala , ili jednostavno covjek sa psihickim poteskocama koji ce bacit baklju, novcic ili jos gore.Drukcije bi pricao da su pogodili njega na Old Traffordu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare