To je to što me zanima!

Kompanyjeva drama u avionu: Pokušaj polijetanja nije uspio

Kapetan Manchester Cityja Vincent Kompany (29) preživio je dramatične trenutke u privatnom avionu koji nije uspio poletjeti. Na sreću, izvukao se bez ikakvih ozljeda...
Vidi originalni članak

Tko je još vidio vratiti se s gostovanja sa suigračima? Belgijski nogometaš Vincent Kompany vjerojatno će razmisliti sljedeći put prije nego što se ogriješi o to pravilo.

Stoper Manchester Cityja po povratku iz Norwicha, gdje je njegova momčad pobijedila "kanarince" 3-0 u trećem kolu FA kupa, odlučio je jednosatni let provesti u privatnom, umjesto u službenom klupskom avionu. Nije to bio pametan potez.

Kompanyjeva Cessna Citation CJ2 imala je neuspješno polijetanje na međunarodnoj zračnoj luci u Norwichu. Na sreću po nogometaša i pilota, avion je proklizao po travi i obojica su prošla bez ozljeda.

- Avion je vozio prilično niskom brzinom pri pokušaju polijetanja i tada je skrenuo s piste. Imamo neke pretpostavke zbog čega se to dogodilo - rekao je neimenovani dužnosnik zračne luke.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • LovroZG 11.01.2016.

    Totalno nepotrebno bježat od momčadi, glup potez

  • bela-strela 11.01.2016.

    A možda se nije vraćao u Mancester nego je imao neki drugi cilj.. Ali to vam ionako nije bitno. Bitno je da se po nekome oplete

  • Xyster 11.01.2016.

    Avion je odlučio štrajkat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare