To je to što me zanima!

Konačna odluka: Tucak na SP vodi ovih 15 reprezentativaca

Na pripreme u SAD poveo je 16 vaterpolista, a nakon napornih treninga i slaganja taktika, provjera stanja igrača i spremnosti za SP, odlučio je kojeg neće voditi u Japan
Vidi originalni članak

Hrvatska vaterpolska reprezentacija će idući tjedan zaigrati na Svjetskom prvenstvu u japanskoj Fukuoki. Izbornik Ivica Tucak imao je zadatak posložiti i pripremiti momčad, ali i odrediti kojeg vaterpolista neće voditi u Japan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na pripreme u SAD poveo je 16 reprezentativaca, a nakon napornih treninga i slaganja taktika, provjera stanja igrača i spremnosti za SP, odlučio je da u Fukuoku neće putovati centar Antonio Dužević.

Svjetsko prvenstvo u vaterpolu počinje 16. i trajat će do 29. srpnja, a Hrvatska je u skupini s Argentinom, Mađarskom i domaćinom Japanom.

Tucak, tako, na SP vodi 15 vaterpolista od kojih će po utakmici moći koristiti maksimalno njih 13 što znači da će dvojica ostajati izvan zapisnika.

ZAVRŠNA PROVJERA 'Barakude' kamenom obranom sredile SAD, sada ih čeka let avionom od skoro 20 sati

Popis Ivice Tucka za SP u Japanu:

  • Golmani: Marko Bijač, Toni Popadić
  • Centri: Ivan Krapić, Josip Vrlić
  • Braniči: Rino Burić, Marko Žuvela, Marino Čagalj, Andrija Bašić
  • Napadači: Konstantin Harkov, Jerko Marinić Kragić, Luka Bukić, Ante Vukičević, Franko Lazić, Zvonimir Butić, Filip Kržić
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare