To je to što me zanima!

Konačno bolji dani: Liverpool prekinuo crni niz od 4 poraza

Crna rupa od četiri poraza zaredom konačno je došla kraju. Liverpool je uspio savladati Sheffield, no i dalje je jako daleko od vrha. Za vodećim Cityjem zaostaje 19 bodova
Vidi originalni članak

Nogometaši Liverpoola prekinuli su niz od četiri uzastopna poraza u engleskoj Premier ligi pobijedivši kao gosti u nedjelju Sheffield United s 2-0 (0-0).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Liverpool je svoju nadmoć materijalizirao tek u drugom poluvremenum, kad je svoj prvi pogodak u Premier ligi postigao 20-godišnji veznjak Curtis Jones. Za drugi pogodak gostiju najveće zasluge pripadaju Robertu Firminu koji se u kaznenom prostoru izborio za prostor okružen nekolicinom domaćih igrača, pucao prema golu, a u letu prema vratima lopta je pogodila braniča Sheffielda Keana Bryana, promijenila smjer i prevarila golmana Ramsdalea.

Liverpool sada ima 43 boda i još uvijek je na šestom mjestu. Vodeći Manchester City ima 62 boda, 12 više od drugoplasiranog Manchester Uniteda.

Leicester je s 49 bodova treći, a četvrti je West Ham s 45. Na petoj je poziciji Chelsea s 44 boda. Sheffield United je uvjerljivo zadnji sa samo 11 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Pool1968 01.03.2021.

    Nemogu skontati totalne neznance u nogometu zasto pisu nesto ako nemaju pojma. Mislim da mogu shvatiti da netko nevoli neki klub. Ali sta moras imati ili ne imati u glavi kad mozes napisati da je liverpool imao srece u prijasnjim sezonama. I da pripadaju sredini tablice. Klub koji ima najvise titula u eng i u medu 10 u europi. Kako mogu 50 god osvajati trofeje na srecu i biti u sredini tablice. Stvarno svaka budala moze svasta napisati i vjerojatno i ne konta kakve gluposti nspise. Mislim da je to najgore, kad neznas da si glup i pises gluposti.

  • Dr.Gonzo. 28.02.2021.

    Nema mi ljepseg nego ih gledati kako se koprcaju, jos malo i ode Kloppara, a tek onda ce propast u dubiozu..

  • Busi 28.02.2021.

    Ha! Bolji dani? Nece Liverpul uci ni u top 4 ove sezone zato jer su prelosi i ovo je dokaz da je liverpul imo sreće prethodnih sezona i da su oni ustvari prevara isto ko i klop i oni pripadaju sredini tablice a ne vrhu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare