To je to što me zanima!

Konačno je i Tudor sretan: Svi su igrači zdravi uoči derbija...

POVRATAK ZA DERBI Vraćaju se Avdija Vršajević, Anton Maglica i Sven Tino Sušić. Nedostajat će Mijo Caktaš. Subotnji derbi na Maksimiru počinje u 15 sati
Vidi originalni članak

Uoči svake utakmice Igoru Tudoru smrkne se pred očima na pitanje tko je ovaj put ozlijeđen, tko neće moći. Uoči Dinama konačno može reći: “Svi mogu”.

Jedini igrač koji neće konkurirati za derbi protiv Dinama je Mijo Caktaš, no ne zbog ozljede nego zbog žutih kartona.

Tudoru se, dakle, u momčad vraćaju Sven Tino Sušić i Avdija Vršajević, dva reprezentativca BiH, koji su propustili utakmicu s Izraelom.

Vraća se i Anton Maglica, koji je posljednji susret odigrao na Poljudu protiv Lokomotive 25. listopada. Ozlijedio se u Novigradu, radio je prema posebnom programu do ovog tjedna te krenuo punim intenzitetom.

Osim što su zdravi, hajdukovci su u formi. Zadnji put izgubili su 31. kolovoza od Dinama. Otad su prošla dva i pol mjeseca, a ne znaju za poraz. Uz to, Hajduk je jednako učinkovit na gostovanjima i u domaćim utakmicama. Po 16 golova dao je na Poljudu i na ostalim stadionima.

Gledajući formu i zdravlje igrača, Hajduk je u boljoj situaciji nego Dinamo, a dodatni razlog za optimizam im je i broj navijača, koji su najavili dolazak u Maksimir u velikom broju. Navijači će pokušati dobiti “duel glasnicama”, a igrači onaj na travnjaku... E, sad, kome će biti lakše...

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Strašni Tom 21.11.2014.

    Ako sutra Hajduk ne dobije neće nikada. Ovi su u totalnom rasulu + što ih boli neka stvar za Dinamo i njegove rezultate.

  • strmi007 21.11.2014.

    ajduku ni Pele nebi pomogao

  • rasta1940 21.11.2014.

    Jesu zdravi i pisači žalbi? Trebat će vam opet južnjaci. Za svaki slučaj si pripremite dvije, tri žalbe. Ako zatreba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare