To je to što me zanima!

Portova junačina: S ovakvom je ozljedom igrao do kraja susreta

Hector Herrera (26) nakon poraza njegovog Porta od Juventusa (0-2) sa stadiona je otišao ravno u bolnicu. Dobio je 17 šavova. Znao da je gadno, ali nije htio tražiti zamjenu
Vidi originalni članak

Juventus je napravio veliki korak prema četvrtfinalu Lige prvaka.

Talijanski gigant na krilima Marka Pjace i Danija Alvesa osigurao si je miran uzvrat (2-0). Za Porto je to bila večer za zaborav na kultnom Dragau i prvi domaći poraz nakon 22 utakmice! Mislite da ne može lošije od toga? Pitajte Hectora Herreru.

Dok su mu suigrači sa stadiona odlazili kućama, meksički veznjak otišao je ravno u bolnicu. Još u 50. minuti na njega je žestoko startao Stephan Lichsteiner.  

Nakon utakmice portrugalski mediji objavili su fotografiju stopala Portovog veznjaka s dvije velike posjekotine. Bila je to uspomena na Lichsteinerov start za što je morao dobiti 17 šavova. Šo je najzanimljivije, Herrera je s ovakvom nogom odigrao do kraja. 

 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • matejovtc 24.02.2017.

    Boze,sta vas boli k.... za njegove prste... Ajde neka ste vi svi savrseni... Predivni,manekeni... A vjerojatno jedan ruzniji od drugog... Ako vas to toliko zanimao idite na "ljepota i zdravlje" pa tamo komentirajte takve gluposti...

  • zvona1111 24.02.2017.

    Noga ko kopacka

  • f14 24.02.2017.

    Kako je ovaj momak zatresao prečku protiv Hrvatske 2014. Inače jako dobar igrač

Komentiraj...
Vidi sve komentare