To je to što me zanima!

Konačno, Pjaca radi s loptom! 'Dobar osjećaj, vidimo se brzo'

Dobar osjećaj, oporavak ide sjajno. Vidimo se uskoro, napisao je Pjaca uz fotografiju kako lagano tehnicira s loptom. Od teške ozljede u Estoniji prošlo je točno šest mjeseci
Vidi originalni članak

Sve bolje vijesti stižu iz Torina po pitanju hrvatskog dragulja Marka Pjace koji je teško stradao točno na današnji dan prije šest mjeseci. Podsjećamo, Hrvatska je igrala prijateljsku utakmicu u Estoniji, a Marko doživio užasnu ozljedu koja ga je izbacila s travnjaka najmanje pola godine.

Povratak na terene sve je bliže što je i sam nogometaš poručio putem svog Facebooka.

Dobar osjećaj, oporavak ide sjajno. Vidimo se uskoro, forza Juve - napisao je Pjaca uz fotografiju kako lagano tehnicira s loptom.

Već sredinom travnja, samo tri tjedna poslije teške ozljede potom i operacije, viđeni su pozitivni pomaci po pitanju njegovog oporavka. 

- Osjećam se dobro. Najvažnije da sam opet počeo raditi i za sada ide sve na pravi način - rekao je Pjaca Talijanima.

- Program je intenzivan s dva treninga dnevno po dva ili tri sata. Treniram intenzivno po šest sati na dan - objasnio je naš talentirani ofenzivac.

Talentirani ofenzivac teško je stradao na prijateljskoj utakmici Hrvatske i Estonije 28. ožujka te je doživio rupturu prednjeg križnog ligamenta. Djelomično mu je napuknuo i meniskus te da je oštećen i kolateralni ligament.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • virtualityNL 29.09.2017.

    Sta ovi Ajdukovci komentiraju? Zar vas tate jos uvijek nisu izbacili na ulicu jer ste beskorisni? Odakle vam interneta?

  • Kraljevina_Bosna_ 28.09.2017.

    Bolje da se ne vraca!!!!!

  • OS98netko 28.09.2017.

    Druze nisi im falio mozes slobodno odmarati jos par mjeseci

Komentiraj...
Vidi sve komentare