To je to što me zanima!

Konichiwa, Sandra! Japan me očarao, jedva čekam Tokio '20.

Sljedeća, 2020. godina bit će ključna za mnoge sportaše. Olimpijska godina, kruna četverogodišnjeg ciklusa, a za našu bacačicu diska, Sandru Perković, možda i kruna karijere i pisanje povijesti...
Vidi originalni članak

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković fokusirana je na sljedeće ljeto kada će u Tokiju pokušati doći do svoga trećega olimpijskog zlata. Ako joj to pođe za rukom, bit će prva u povijesti kojoj je to uspjelo u toj disciplini. Postat će, zaista, kraljica diska. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Japanski Marugame (gradić oko sat vremena od Tokija) poslao je pozivnicu Hrvatskom atletskom savezu pa su se Sandra i njezin trener Edis Elkasević uputili na Daleki istok vidjeti što to spremaju Japanci, a spremaju puno toga. 

 - Zaljubila sam se na prvi pogled u Japan - rekla je Sandra za SN.

- Lokacija stadiona i udaljenost od smještaja je sjajna, a samo bacalište zaista savršeno. Jedino je malih problema bilo s teretanom kojoj nije baš bio najbolji dio sa spravama za olimpijsko dizanje, no kada smo im uputili kritiku, odmah su se 'bacili' na rješavanje problema - pohvalila je Sandra organizatore. 

- Veselim se 2020. i Igrama. Odradila sam prve treninge upravo u Japanu nakon ozljede leđa koju sam sanirala poslije SP-a u Dohi. Motivirana sam i koncentrirana na sljedeće ljeto, držite mi fige - poručila je naša atletičarka. 

Perković se snašla na treninzima, ali i kao turist. Posjetila je drevni budistički hram Sensoji u Tokiju, uživala je u prirodi, a  posvetila je jednu fotografiju na Facebooku i najvjernijem psu na svijetu - Hachiku. 

 Osim što je pregledavala stadione, smještaj i ostale sadržaje bitne za obranu dvostrukog olimpijskog zlata, Sandra se i pobliže upoznala s tamošnjom kulturom, znamenitostima, ali i obrazovnim sustavom. Posjetila je učenike jedne tamošnje škole koji su je pozdravili na hrvatskom jeziku, a Sandra im je pokazala svoje medalje. 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 25.11.2019.

    Ma Bravo Ljepotice naša Uspješna Hrvatska 🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Komentiraj...
Vidi sve komentare