Obavijesti

Sport

Komentari 2

Konichiwa, Sandra! Japan me očarao, jedva čekam Tokio '20.

Konichiwa, Sandra! Japan me očarao, jedva čekam Tokio '20.
6

Sljedeća, 2020. godina bit će ključna za mnoge sportaše. Olimpijska godina, kruna četverogodišnjeg ciklusa, a za našu bacačicu diska, Sandru Perković, možda i kruna karijere i pisanje povijesti...

VIDEO

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković fokusirana je na sljedeće ljeto kada će u Tokiju pokušati doći do svoga trećega olimpijskog zlata. Ako joj to pođe za rukom, bit će prva u povijesti kojoj je to uspjelo u toj disciplini. Postat će, zaista, kraljica diska. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:48

Japanski Marugame (gradić oko sat vremena od Tokija) poslao je pozivnicu Hrvatskom atletskom savezu pa su se Sandra i njezin trener Edis Elkasević uputili na Daleki istok vidjeti što to spremaju Japanci, a spremaju puno toga. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

 - Zaljubila sam se na prvi pogled u Japan - rekla je Sandra za SN.

- Lokacija stadiona i udaljenost od smještaja je sjajna, a samo bacalište zaista savršeno. Jedino je malih problema bilo s teretanom kojoj nije baš bio najbolji dio sa spravama za olimpijsko dizanje, no kada smo im uputili kritiku, odmah su se 'bacili' na rješavanje problema - pohvalila je Sandra organizatore. 

- Veselim se 2020. i Igrama. Odradila sam prve treninge upravo u Japanu nakon ozljede leđa koju sam sanirala poslije SP-a u Dohi. Motivirana sam i koncentrirana na sljedeće ljeto, držite mi fige - poručila je naša atletičarka. 

Perković se snašla na treninzima, ali i kao turist. Posjetila je drevni budistički hram Sensoji u Tokiju, uživala je u prirodi, a  posvetila je jednu fotografiju na Facebooku i najvjernijem psu na svijetu - Hachiku. 

 Osim što je pregledavala stadione, smještaj i ostale sadržaje bitne za obranu dvostrukog olimpijskog zlata, Sandra se i pobliže upoznala s tamošnjom kulturom, znamenitostima, ali i obrazovnim sustavom. Posjetila je učenike jedne tamošnje škole koji su je pozdravili na hrvatskom jeziku, a Sandra im je pokazala svoje medalje. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem