To je to što me zanima!

Konjuh je već velika zvijezda; Ivanišević: Ana servira kao ja

Ana Konjuh je zabila 18 asova protiv Wickmayer i već je na prvome mjestu od svih sudionica Wimbledona. Njezinom igrom oduševljeni su Goran, Wilander, Ljubičić...
Vidi originalni članak

Fantastičan je osjećaj biti u trećem kolu Wimbledona. Posebice nakon operacije lakta i višemjesečnog izbivanja s Toura, rekla je Ana Konjuh nakon pobjede protiv Belgijke Yanine Wickmayer.

Velika gužva bila je na terenu broj osam oko 16-godišnje Dubrovkinje. Tamo je, nakon pobjede Marina Čilića, požurio i njegov trener Goran Ivanišević i imao je što vidjeti.

- Goran se čudio kako Ana servira, rekao je da igra kao da je njegova učenica - otkrio je Mario Konjuh, otac naše igračice.

Ana sve svoje pobjede i dalje posvećuje sestri Antoniji, koja boluje od vrlo rijetke upale mozga, a od koje u svijetu boluje tek pedesetak ljudi.

- I Antonija je presretna. Cijela obitelj je na nogama nakon pobjeda u Londonu. Svi smo nekako uvjereni da možda možemo napraviti još jedan korak. Ako Ana bude igrala i servirala kao protiv Wickmayer, imamo šansi - najavio je tata Konjuh današnji meč protiv Caroline Wozniacki.

Ana će biti motivirana protiv Dankinje.

- Ne znam kako Caroline igra, no imam svoje snimatelje, svakako ću se dobro pripremiti za ovaj meč. Posebno sam uzbuđena jer bih možda mogla igrati na nekom velikom terenu - rekla je.

Podijelila je na desetke intervjua, već je Konjuh velika zvijezda na Otoku

Pet godina sa Schneiderom

Kristijan Schneider oduševio se kad je Ana prošla 1. kolo, a s plasmanom u 3. kolo nije računao niti u najluđim snovima:

- Radimo skupa od kada joj je 11 godina. Ovo je vrhunac naše suradnje. Idemo dalje.

Majoli i Ljubo su navijali

Prepune tribine uz teren broj osam, a tamo su navijali i Iva Majoli i Ivan Ljubičić. Bili su oduševljeni nastupom hrvatske tenisačice.

Wilander: Konjuh igra kao Serena

Mnogi slavni tenisači oduševljeni su nastupom hrvatske igračice, među njima je i Mats Wilander:

- Oko nje nema puno kamera, ali to će se ubrzo promijeniti. Ta je djevojka još klinka, a servira kao Serena.

Ne voli žene, samo tenisače

Ne gledam baš previše ženski tenis. Zato niti ne znam kako igra Wozniacki. Više uživam u muškim poenima, otkrila je 16-godišnja Dubrovkinja.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • strmi007 27.06.2014.

    ima velike nade za nju

  • ptbc 27.06.2014.

    Ana će sigurno biti broj 1 dok će za Donu biti uspjeh ulazak u top 10.

  • silaaaa 27.06.2014.

    gledo sam je protiv erakovic , cura igra odlicno. sada protiv wozniacki koja u zadnje vrijeme igra dobro ali nije to vise wozniacki kada je bila prva na svijetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare