To je to što me zanima!

Konjuh osvojila Australiju: I u parovima slomila konkurenciju

Nakon Orange Bowla, mlada Dubrovkinja (15) nastavila je seriju i na Australian Openu. S Kanađankom Carol Zhao osvojila je parove pobijedivši 5-7, 6-4, 10-7
Vidi originalni članak

Ovoj djevojci pripada budućnost svjetskog tenisa, pisali su američki mediji nakon što je 15-godišnja djevojka iz Hrvatske "pokorila" konkurenciju na Orange Bowlu, neslužbenom svjetskom juniorskom prvenstvu krajem prošle godine na Floridi.

Ana Konjuh zato nije bila nepoznanica na terenima Melbourne Parka. Brojni su menadžeri stoga doputovali u Australiju ne bi li se i osobno uvjerili u "dragulj" iz Hrvatske. I nije iznevjerila očekivanja, iako je igrala s čak tri godine starijim djevojkama izborila je finale pojedinačne konkurencije, te je pobijedila u parovima. Zajedno sa Kanađankom Carol Zhao osvojila je naslov, pobijedile su 5-7, 6-4, 10-7 ukrajinsko-bjelorusku kombinaciju Korashvili, Krejcikova.

- Cilj mi je postati prva juniorka svijeta - najavila je Ana uoči Melbournea.

Sudeći prema bodovima koje je već zaradila, neće dugo čekati na taj dan.

Žensko juniorsko finale igra se sutra u 12.30 (2.30 po našem vremenu), a Ana će za svoj prvi Grand Slam naslov igrati s Katerinom Siniakovom. Meč možete uživo gledati na stranici www.anakonjuh.net.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • midnight 25.01.2013.

    puno sriće Ana, samo daj najbolje od sebe

  • tejmatebra 25.01.2013.

    ove majoli nema di nema... maločas dok sam prao zube mi je izvirila iz aquafreshove tube

  • Ragusino 25.01.2013.

    Gledao sam odavno(prije 5-6 godina) Anu na treningu,dok je jos bila djevojcica na terenu hotela adriatic u Dubrovniku.Vec je onda ubijala minama..Uvjerio sam se vec onda,da ako njezini i Iva nastave ulagati u nju,da ce ovako visoko zavrsiti,a ako i dalje bude trenirala kao sto inace radi,nema problema,bit ce uskoro cijela Hrvatska ponosna na nju..

Komentiraj...
Vidi sve komentare