To je to što me zanima!

Konjuh slavila iako je 'prosula' devet pa spasila tri meč lopte

U tie-breaku 2. seta vodila je 6-0 pa izgubila 8 bodova u nizu. U 3. setu servirala je za pobjedu kod 5-4 pa propustila nove 3 meč lopte. Kod 5-6 spasila je 3 meč lopte
Vidi originalni članak

Hrvatska tenisačica Ana Konjuh nastavlja s odličnim igrama na WTA turniru u Pragu. Nakon što je kroz kvalifikacije izborila nastupa na glavnom turniru, 17-godišnja je Dubrovkinja u prvom kolu nakon dva sata i 44 minute igre svladala Švicarku Belindu Benčić 2-1 u setovima (7-5, 6-7(6), 7-6 (3)). 

U dvoboju tenisačica koje su prije dvije godine dominirale u juniorskoj konkurenciji te osvojile Australian Open i US Open (Ana Konjuh) te Wimbledon i Roland Garros (Belinda Benčić), na kraju je slavila hrvatska predstavnica koja je do slavlja mogla i ranije, no kada je rezultat odjednom postao negativan, Konjuh je pronašla novu snagu i uspjela pobijediti u teškom meču. Konjuh je u tie-breaku drugog seta vodila 6-0, no onda izgubila osam bodova u nizu te je 34. tenisačica na svijetu uspjela meč odvesti u treći set. 

U odlučujućem setu Ana je servirala za pobjedu kod rezultata 5-4, no propustila je još tri meč lopte. Zatim je kod 5-6 spasila tri meč lopte na svom servisu, da bi na kraju u tie-breaku kod 3-2 za Benčić osvojila pet bodova zaredom i zasluženo slavila. 

Ana će u drugom kolu igrati protiv bolje iz meča Julije Görges i Klare Koukalove

Idi na 24sata

Komentari 17

  • zvonko00 29.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 28.04.2015.

    Sam neka ne razara brakove s drugim tenisačima ko neke, i drugo, sjećam se kad je vekićka prije cca. 3 godine neki prvi rezultat napravila, a neki njezin trener kaže naš je krajnji cilj broj jedan i to onako pod normalno je to rekao, koja nebeska razlika između Donne i Ane, gledao sam puno njihovih mečeva, Ana kad joj ne ide napravi ljudske reakcije pristojne normalne, sjećam se na wimbledonu protiv Wickmayer kako je čučnula i snuždila se čak je i komentatorica komentirala kako ljudska reakcija, preslatka, dok Donna na turniru u Kuala Lumpuru u meču protiv Pliškove psovala mater, a kad je skroz poludila rekla je citiram je...bem ti pi....cku materinu, Molim admina da mi ne zabrani komentar jer samo citiram riječi madam razaram brakove, ne vrijeđam nikoga, i trudim se uljepšati tu psovku. Hvala.

  • Lyoto 28.04.2015.

    koliko god razocarava izgubljen tb nakon 6-0 toliko jos vise veseli da se nije predala nego je grizla do kraja i zasluzeno pobjedila, nakon onako izgubljenog tb-a 80% igracica bi se raspalo i lagano izgubilo 3. set a ona je smogla snage i pobjedila.. p.s. molim vas novinari popravite ovo ''8 bodova'' u 8 poena jer bas bode u oci

Komentiraj...
Vidi sve komentare