To je to što me zanima!

Kopić kao Niko Kranjčar: Svoj prvi ispit položio je s odličnim

U Hajdukovoj povijesti dug je popis igrača i trenera koji su dolazili iz drugih sredina pa i iz najvećih rivala, ali samo rijetki bili dovoljno pošteni i hrabri da ne skrivaju svoje osjećaje i ne odriču se i srame svoje prošlosti
Vidi originalni članak

Najveću pogrešku koju igrač ili trener obično naprave po dolasku u neki veliki klub, pa tako i u Hajduk, izjava je kako su baš za taj klub navijali ili ga barem simpatizirali od djetinjstva. Nisu ni svjesni koliko je to pogrešno, koliko navijači mrze lažove, licemjere i ulizice.

Ako je suditi po prvom nastupu, rođeni Osječanin i kapetan Dinamovih juniora Željko Kopić taj prvi ispit položio je odličnim.

- Osijek je moj rodni grad, u Dinamu sam igrao četiri godine u kadetima i juniorima, stekao status reprezentativca i to je uspomena koja je u meni jaka i koja me ispunjava ponosom. Sada sam u domu Hajduka, u domu Torcide, u domu svih ljudi koje Hajduk zbližava i od ovoga trenutka sam najveći navijač i vojnik ovoga kluba. I to je jedino što me zanima - kazao je Kopić i dodao:

- Svoj rodni grad Osijek i Dinamo u kojem sam igrao ne smatram hipotekom. Ponosan sam i na svoj rodni grad i na sve klubove u kojima sam igrao, a vjerujem da ću nakon odlaska s Poljuda isto tako biti ponosan na ono što ću ovdje napraviti.

Novi trener Hajduka ostao je u sjećanju navijača bijelih i po odmjerenim izjavama koje je davao nakon što je s Lučkim i Zagrebom pobjeđivao na Poljudu.

U Hajdukovoj povijesti dug je popis igrača i trenera koji su dolazili iz drugih sredina pa i iz najvećih rivala, ali samo rijetki bili su dovoljno pošteni i hrabri da ne skrivaju svoje osjećaje i ne odriču se i srame svoje prošlosti. Jedan od najboljih primjera je Niko Kranjčar, kapetan Dinama koji je uoči dolaska u Split kazao:

- Ponosan sam kaj sam purger, Dinamo uvijek nosim u srcu.

Naravno da mu tu izjavu nitko pametan nikad nije zamjerio te da su ga navijači Hajduka iznimno cijenili upravo zbog te iskrenosti i poštenog odnosa. O Kopićevu mandatu i rezultatima rada sudit će vrijeme i to tek nakon što ode iz Splita, no ovu prvu lekciju svladao je bez greške.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • jozabroz 13.11.2017.

    gosponu kopicu predvidam ostanak ni puni tjedan dana,,))) pogotovo kad istrijani satru hajduk,ili ovaj vec ima jedan bonus za izgubljenu utakmicu sa istrom..))))) pa nemogu oni istri nista ko ni zaba lesnjaku..

  • Joker123 13.11.2017.

    najbolji trener

  • 13.11.2017.

    Nebih mu bio u kozi, hrabar trener ni nezna da rizikuje zivot

Komentiraj...
Vidi sve komentare