To je to što me zanima!

Kopljar na protivnike gleda s visoka, Čupko 32 cm niži

Marko Kopljar najviši je rukometaš Europskog rukometnog prvenstva u Austriji. Najniži na EP-u je Francuz Ostertag, a naš najniži igrač je Čupić
Vidi originalni članak

Treba mu pružiti šansu, on je Perin nasljednik, govore već godinama o Marku Kopljaru. Odavno nije klinac, desetak dana nakon Eura navršit će 24 godine, a svi ga i dalje čekaju. Možda zato što nema previše rukometaša od 210 centimetara.
- Kao dječak igrao sam košarku, ali nije mi baš išlo - rekao je Kopljar, najviši igrač EP-a. Centimetar je viši od Danca Nikolaja Markussena, a čak 37 od najnižeg igrača, francuskoga krila Sebastiena Ostertaga, koji je u sportu u kojem dominiraju dvometraši pronašao put do vrha. Samo pet centimetara viši od njega je Ivan Čupić, naš najniži igrač, koji ne zaostaje previše za Mataijom (180 cm) i Štrlekom (181 cm).

HRVATSKA NAJMLAĐA, UKRAJINAC 'ŠIŠA' TRI BALKANCA
Ulaskom nekih novih klinaca u reprezentaciju, prije svih Marića (19), Mataije (20) i Štrleka (20), Hrvatska je postala najmlađa momčadi na ovom natjecanju. U prosjeku hrvatski rukometaši imaju 26,2 godine, najstariji je Tonči Valčić (31), odmah do njega su 30-godišnjaci Ivano Balić i Vedran Zrnić.
A najmlađu momčad prvenstva vodi jedan od najstarijih izbornika. Ukrajinac Leonid Zaharov sa 68 godina uvjerljivo je najstariji, slijedi ga Sead Hasanefendić (62), a naš Lino Červar i Noka Serdarušić ove će godine navršiti 60. Najmlađi je austrijski izbornik, 37-godišnji Islanđanin Dagur Sigurdsson.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • SkidRow 07.02.2011.

    Ma nema on šta pokazat.U repki je samo zbog te famozne visine,savez misli da su dobili hrvatskog Zerbea.Ma dajte on i rukomet ko nebo i zemlja.

  • brbljalica 18.01.2010.

    treba on zegnut jednu rakijicu prije tekme da trema ode

  • user_18412 18.01.2010.

    da, sto se tice fora s iskustvom, ne slazem se bas uvijek.. cim oni nose isti dres na terenu, svi su isti i od svih se jednako ocekuje.. raspali pa gdje puklo da puklo

Komentiraj...
Vidi sve komentare