To je to što me zanima!

Korak do rasula: Spalettija se i njegovi sinovi srame

Prvenstvo je za Romu već nakon 10 kola izgubljeno, a izgube li večeras od Chelseaja, i Liga prvaka za Rimljane će postati povijest
Vidi originalni članak

Iz uprave su mu poručili da je siguran, ali Spalletti nije naivan. Izgubi li večeras od Olimpica, svjestan je da možda već vikend neće dočekati na klupi Rimljana. Sezona jedva da je počela, a za njih su već počele utakmice nakon kojih povratka nema. Jer prvenstvo je već nakon deset kola izgubljeno, a eventualnim porazom od Chelseaja, gotovo sigurno i Liga prvaka postat će dio povijesti. A da rimska tuga bude potpuna, ni sami igrači više ne znaju kako dalje. Nekoć velika momčad danas ne može stvoriti dvije suvisle akcije i gdje god se pojave, dobiju po “tamburi”. Zbog svih tih neuspjeha, ne samo da ispaštaju igrači, klub i Spalletti, nego i njegovi sinovi.
- Moj sin ne može normalno doći u školu, odmah ga počinju zezati. Zbog toga ni on, a ni drugi sin više ne žele izaći iz kuće - prepričavao je trener Rome kroz što prolazi.
Večeras će Roma imati posljednju priliku za spas sezone, a protivnik teško da je mogao biti gori.

TORRES PONOVNO UPITAN ZA SUSRET S ATLETICOM
Nadam se da ću ipak zaigrati protiv Atletica. To je moja velika želja. Sanjam ovaj susret već dva mjeseca, rekao je Fernando Torres, napadač Liverpoola. Torres je šest godina bio zaštitni znak Atletica. U 243 utakmice za Madriđane postigao je 102 gola. Pobjednik večerašnjeg susreta u slučaju poraza PSV-a u Francuskoj osigurat će prolazak u drugu fazu Lige prvaka. Liverpool je, prema riječima Atleticova trenera Javiera Aguirrea, blagi favorit.
- Liverpool je na Anfieldu u maloj prednosti, ali vjerujem kako možemo do boda - rekao je Aguirre.

ZADNJA ŠANSA ZA SRNIN ŠAHTAR
Želi li u drugi krug Lige prvaka, Šahtar mora danas pobijediti Sporting. U prošlom kolu u Donjecku su izgubili 1-0 od portugalske momčadi, koja ima šest bodova više. Sporting je dosad tri puta igrao protiv ukrajinskih klubova u europskim natjecanjima i sva tri puta je pobijedio. Momčad Darija Srne je u Portugalu dva puta pobijedila, a jednom izgubila. Barcelona je u skupini C veliki favorit, a Basel je još bez boda. O drugome mjestu odlučivat će dvoboj Sportinga i Šahtara.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare