To je to što me zanima!

Korak do senzacije: Nizozemci propustili šokirati Španjolce

U našoj skupini Grčka je uvjerljivo razbila Maltu 25-6. Dok smo mi na poluvremenu vodili protiv Malte tek 5-1, Grci su bili već na 14-3. Bivši jugaš Argyropoulos zabio je čak sedam golova
Vidi originalni članak

Nakon 12-12 Grčke i Francuske u splitskoj Spaladium areni gledatelji su skoro vidjeli još jedan iznenađujući rezultat. Senzaciju štoviše jer još bi jače odjeknulo da Španjolska nije pobijedila Nizozemsku.

VJEKOSLAV KOBEŠĆAK Na klupi Francuza je Hrvat iz sjene: Mogu postati iduća sila! U ČETVRTFINALU EURA Slavite, djevojke, zaslužile ste: Pogledajte kako su Hrvatice proslavile povijesni rezultat

A, malo je nedostajalo, svjetski prvaci pobijedili su puno teže od očekivanog, 11-10 i pritom se branili s igračem manje u zadnjih 30 sekundi iako su vodili i 7-3 na poluvremenu. Nizozemci nisu uspjeli zabiti, svjetski prvaci su se izvukli i praktički potvrdili prvo mjesto, što nije ni bilo upitno.

U našoj skupini Grčka je uvjerljivo razbila Maltu 25-6. Dok smo mi na poluvremenu vodili protiv Malte tek 5-1, Grci su bili već na 14-3. Bivši jugaš Argyropoulos zabio je čak sedam golova.

U prvoj utakmici dana Izraelci su u izravnom susretu za treće mjesto skupine i prolazak u osminu finala pobijedili Sloveniju 9-5. Prva je to uopće pobjeda za Izraelce u povijesti na europskim prvenstvima i, evo, vrijedna prolaska skupine. U toj skupini za prvo mjesto igrat će Mađarska i Srbija (19:00).

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare