To je to što me zanima!

Korak za proljeće - Jesu li 'modri' doista spremni?

Nakon velike pobjede nad Ajaxom igrači Dinama, predvođeni sjajnim Lukom Modrićem, puni su optimizma uoči današnjeg dvoboja s Baselom
Vidi originalni članak

Basel je vrlo neugodna momčad s velikim iskustvom u europskim natjecanjima, disciplinirana i uređena - tim je riječima glavni trener Dinama Branko Ivanković najavio današnji dvoboj sa švicarskim Baselom na Maksimiru. 'Modri' će protiv bivšeg kluba Mladena Petrića i Ivana Rakitića započeti natjecanje po skupinama u Ligi Uefe, po drugi put u klupskoj povijesti.
Nakon velike predstave protiv Ajaxa u Amsterdamu igrači hrvatskog prvaka, predvođeni sjajnim Lukom Modrićem, puni su optimizma uoči sraza sa Švicarcima. Dolazak na Maksimir najavili su i skauti Barcelone, Reala, Celtica, Chelseaja, Manchester Uniteda...
Jesu li 'modri', kako je izjavio trener Basela Christian Gross, momčad bez mane i jesu li doista spremni napraviti prvi uspješan korak na putu do, toliko željenog i iščekivanog, 'proljeća u Europi'?

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Yozo 08.11.2007.

    Kad več toliko skauta dolazi ,ondak vjerujem da Dinamo neče podbaciti to je najbolje vrijeme, da igrači pokažu svoje znanjev i umjetnost na terenu. HOČEMO POBJEDU NEMA PREDAJE!!!!!

  • zoks 08.11.2007.

    što jest, jest ima sveg na ovom svitu, pa tako i ovdje dobrih i loših komentara, al ima i budala, pa kako može neko tko je Hrvat mrzit i želit neuspjeh bilo kojem hrvatskom klubu,a kamo li najboljem Dinamu !

  • Hacker-ri 08.11.2007.

    cemu diskusija kad ce oni diskutirat veceras !

Komentiraj...
Vidi sve komentare