To je to što me zanima!

Andrijašević ispravio Čolaka i donio pobjedu u derbiju Učke

Majkić je obranio dva udarca Čolaka, ali kod oba penala sudac je procijenio da je Istrin golman prerano izišao s crte. Treći je put za isti penal loptu uzeo Andrijašević i pogodio
Vidi originalni članak

Rijeka je u trećem kolu hrvatskog prvenstva svladala Istru 2-1.

U vodstvo je Riječane doveo Franko Andrijašević u 13. minuti lijepim golom s dvadesetak metara. Rijeka je s minimalnom prednošću otišla i na predah, a sredinom drugog poluvremena odvila se prava drama.

Sudac Fran Jović u 65. minuti pokazao je na bijelu točku i dosudio penal za Riječane, a potom ga je išao izvesti Antonio Čolak. Pucao je prvi put, a Istrin golman Majkić obranio je prvi penal. Ipak, potom je Jović rekao, izgleda na sugestiju VAR sobe, da je golman napustio gol-liniju prerano te kako se penal treba ponoviti.

Ponovno je Čolak išao izvesti, ponovno je Majkić stao na gol, i ponovno obranio! I onda - opet isto! Jović je odlučio, Majkić je opet izašao s linije, penal se mora ponovno izvesti!  Treći put izveo ga je Andrijašević i zabio svoj drugi gol.

Istrani su potom brzo uzvratili i zabili gol minutu kasnije kada je Gideon Guzina izvrsno glavom skrenuo ubačaj u protivničku mrežu. Bacala je tad Istra sve svoje adute u napad, no nisu uspjeli izjednačiti, a u nadoknadi su mogli i primiti gol nakon odličnih poteza Murića koji je naposljetku udarac ipak poslao preko gola.

Istra je ovim porazom zasjela na dno prvenstva s tri poraza u tri utakmice, ali i lošijom gol-razlikom od Šibenika, a Riječani su četvrti na tablici.

 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • pipolino 30.08.2020.

    Da je golman obranio, pucao bi se i 4.Odnosno, pucalo bi se dok ne zabiju.

  • pacovikozec 29.08.2020.

    pobjeda je najvaznija i tri boda,sve ostalo nije bitno!

  • crowal 29.08.2020.

    Loše, loše loše,umjesto tri penala sudac je trebao odmah loptu na centar da se ne gubi vrijeme

Komentiraj...
Vidi sve komentare