Obavijesti

Sport

Komentari 28

Andrijašević ispravio Čolaka i donio pobjedu u derbiju Učke

Andrijašević ispravio Čolaka i donio pobjedu u derbiju Učke

Majkić je obranio dva udarca Čolaka, ali kod oba penala sudac je procijenio da je Istrin golman prerano izišao s crte. Treći je put za isti penal loptu uzeo Andrijašević i pogodio

Rijeka je u trećem kolu hrvatskog prvenstva svladala Istru 2-1.

U vodstvo je Riječane doveo Franko Andrijašević u 13. minuti lijepim golom s dvadesetak metara. Rijeka je s minimalnom prednošću otišla i na predah, a sredinom drugog poluvremena odvila se prava drama.

Sudac Fran Jović u 65. minuti pokazao je na bijelu točku i dosudio penal za Riječane, a potom ga je išao izvesti Antonio Čolak. Pucao je prvi put, a Istrin golman Majkić obranio je prvi penal. Ipak, potom je Jović rekao, izgleda na sugestiju VAR sobe, da je golman napustio gol-liniju prerano te kako se penal treba ponoviti.

Ponovno je Čolak išao izvesti, ponovno je Majkić stao na gol, i ponovno obranio! I onda - opet isto! Jović je odlučio, Majkić je opet izašao s linije, penal se mora ponovno izvesti!  Treći put izveo ga je Andrijašević i zabio svoj drugi gol.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Istrani su potom brzo uzvratili i zabili gol minutu kasnije kada je Gideon Guzina izvrsno glavom skrenuo ubačaj u protivničku mrežu. Bacala je tad Istra sve svoje adute u napad, no nisu uspjeli izjednačiti, a u nadoknadi su mogli i primiti gol nakon odličnih poteza Murića koji je naposljetku udarac ipak poslao preko gola.

Istra je ovim porazom zasjela na dno prvenstva s tri poraza u tri utakmice, ali i lošijom gol-razlikom od Šibenika, a Riječani su četvrti na tablici.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
3. KOLO HNL-A 17.55 , Stadion Rujevica, Rijeka
Rijeka
Andrijašević 13', 69'
2 : 1
Istra
Guzina 70'
Sortiranje događaja
90+5'

KRAAAJ!

90+2'

Uf, Murić! Ovo je bio pravi projektil, ali otišao je preko gola...

90'

Igrat će se pet minuta nadoknade!

80'

Smirio se malo ritam utakmice.

70'

GOOOOOOOL! Nakon što su se dva penala ponavljala, Istrani su odmah vratili gol! Gideon Guzina glavom je zabio u sam kut riječkog gola!

Komentari 28