To je to što me zanima!

Korona u NBA ligi: Šesnaest košarkaša pozitivno na virus

Svaki igrač koji je pozitivan ostaje u samoizolaciji dok ne zadovolji javne zdravstvene protokole za prekid izolacije i dok mu liječnik ne kaže da je zdrav, rekli su iz NBA lige...
Vidi originalni članak

Šesnaest od 302 igrača sjevernoameričke profesionalne košarkaške lige, odnosno njih 5,3 posto, koji su testirani u utorak pozitivni su na koronavirus, objavili su u petak NBA i NBPA u zajedničkoj izjavi.

- Svaki igrač koji je pozitivan ostaje u samoizolaciji dok ne zadovolji javne zdravstvene protokole za prekid izolacije i dok mu liječnik ne kaže da je zdrav - rekli su iz NBA lige, no nisu otkrili identitet 16-orice.

NBA sezona bi se trebala nastaviti 30. srpnja sa 22 momčadi okupljene u izoliranom okruženju u kompleksu Disney Worldpored Orlanda na Floridi.

U tom kompleksu bi individualni treninzi trebali početi već 1. srpnja, a cijele momčadi bi stizale na Floridu 7. srpnja jer je predviđeno da trening kampovi počnu 9. srpnja i traju do 29. srpnja.

Sezona 2019./20. prekinuta je 11. ožujka nakon što je otkriveno da je centar Utah Jazza Rudy Gobert pozitivan na COVID-19. Ovaj tjedan je objavljeno da su pozitivni na testiranju na koronavirus bili igrač Indiana Pacersa Malcolm Brogdon te iz Sacramento Kingsa Jabari Parker i Alex Len.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Prcko_Vitaminčić 26.06.2020.

    Ne mogu vjerovati da je Gobert preživio ovu prevaru od virusa hihihihi

Komentiraj...
Vidi sve komentare