To je to što me zanima!

Korona virus odgađa i ragbi: Neće se igrati Šest nacija...

Turnir Šest nacija jedno je od najvećih ragbi natjecanja koje je osnovano davne 1883. i tijekom ožujka trebala je biti odigrana završnica tog turnira, ali sve je odgođeno za listopad zbog korona virusa
Vidi originalni članak

Sjever Italije je u blokadi, ljudi su 'zarobljeni' u tim područjima, a u velikim problemima je i Serie A. Odgode, promjene termina, dogovori, igranje pred praznim tribinama, čelnici talijanskog nogometa snalaze se kako mogu. No nisu oni jedini. Popularno zvani peti Grand Slam turnir, Indian Wells, također je otkazan zbog virusa koji se u sve većoj mjeri širi i SAD-om, a virus je utjecao i na ragbi Turnir šest nacija.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U zajedničkoj odluci između više Saveza, donesena je odluka o odgodi završnice turnira na kojem sudjeluju Francuska, Engleska, Irska, Italija, Škotska i Wales. Nastavak se očekuje tijekom listopada.

Turnir inače traje sedam vikenda kroz veljaču i ožujak, ali virus je omeo nastavak turnira. 

Odgođene su utakmice Engleske i Italije te Škotske i Walesa, ponajviše zbog toga što je broj zaraženih u Velikoj Britaniji porastao na 270.

Turnir šest nacija jedno je od najvećih ragbi natjecanja koje je osnovano davne 1883. Osnovali su ga Engleska, Irska, Wales i Škotska te je u početku bilo zapravo natjecanje zemalja iz Velike Britanije, a već 1910. im se priključila i Francuska. Naziv Liga pet nacija bio je sve do 2000. kada im je pristupila Italija.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare