To je to što me zanima!

Korona virus odnio mu je člana obitelji: Proklet bio, čuvajte se

Jadna moja voljena tetka. Taj proklet je*eni virus. Što se k vragu događa? Čuvajte se ljudi, jedni smo drugima sve što imamo. Volim te Anne Moore, počivaj u mir, napisao je McGregor na Instagramu
Vidi originalni članak

Najpoznatiji MMA borac današnjice Conor McGregor ostao je bez člana obitelji. Njegova tetka Anne Moore zarazila se korona virusom pa je nažalost podlegla njegovu djelovanju i preminula.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Irac je emotivnu poruku objavio na Instagramu te tako postao jedan od mnogih aktivista u borbi protiv zloćudnog virusa koji već nekoliko tjedana hara svijetom.

Conor je čekao nastup na u televizijskom studiju u Dublinu kada je zaprimio telefonski poziv u kojem su ga obavijestili da je ostao bez voljene majčine sestre.

- Jadna moja voljena tetka. Taj proklet je*eni virus. Što se k vragu događa? Čuvajte se ljudi, jedni smo drugima sve što imamo. Volim te Anne Moore, počivaj u miru - napisao je Irac između ostalog.

Iako su rizične skupine pretežito kronični bolesnici i starije osobe, svima se preporučuju jednostavni koraci zaštite. Izbjegavajte veća okupljanja ljudi, redovito perite ruke i koristite dezinficijens te jačajte imunitet zdravom prehranom i dodacima istoj.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Thunder7 15.03.2020.

    Kakva tetka pobogu, kaj su ovo bosanske ili hrvatske novine??? TETA!!!

  • 14.03.2020.

    Odnio? Kako odnio, virus je došao i iznio tetku iz kuće ili?

  • bezosjecajni_gad 14.03.2020.

    Perete narodu mozak sa tom koronom kao da ako zdrava osoba dobije koronu bude umrla, zasto ne pisete koliko je ljudi ove sezone umrlo od gripe? Raka itd

Komentiraj...
Vidi sve komentare