To je to što me zanima!

Korona zaustavila Antu Rebića: Hrvat mora preskočiti Juventus!

Ante Rebić nema nikakvih simptoma, a već se nalazi u samoizolaciji. Hrvatski reprezentativac će uz derbi s Juventusom preskočiti i dva dvoboja (prvenstveni 9. siječnja i Kup 12. siječnja) protiv Torina...
Vidi originalni članak

Loše vijesti stižu nam iz Italije. Ante Rebić (27) pozitivan je na korona virus, pa hrvatski reprezentativac mora preskočiti današnji derbi Milana i Juventusa. Nogometaši Milana proteklih su dana odradili još jedno testiranje na korona virus, pozitivni su bili tek Ante Rebić i Rade Krunić, pa obojica do daljnjega neće biti na raspolaganju treneru Stefanu Pioliju.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U Milanu poručuju kako ni Rebić ni Krunić nemaju nikakvih simptoma, a već se nalaze u samoizolaciji. Ovo je veliki problem za Milan, Stefano Pioli na raspolaganju za ovaj derbi nema ni suspendiranog Tonalija, te ozlijeđene Ibrahimovića, Saelemaekersa, Bennacera i Gabbiju. No, Rebić bi zbog korone trebao preskočiti i sljedeća dva dvoboja s Torinom (prvenstveni 9. siječnja i kup 12. siječnja).

Ante Rebiće već se dosta mučio s ozljedama (lakta i stopala) ove sezone i tek je pronašao pravu formu. U posljednjem nastupu Milana prošle kalendarske godine (pobjeda nad Laziom 3-2) zabio je prvijenac u sezoni, ali i upisao jednu asistenciju, a s takvim je igrama nastavio i u 2021. godini. Ante Rebić je 3. siječnja protiv Beneventa (pobjeda 2-0) asistirao za oba pogotka Milana. 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • mihic82 06.01.2021.

    Moj Milan u kakvom sastavu izlaziš na teren bod bi bio čudo. A na klupi nema ništa 2 golmana 3 juniora Musacchio i Conti....

  • Dr.Gonzo. 06.01.2021.

    Dybala vec 5. Put pozitivan na koronu... sta taj lik radi ??

  • arow 06.01.2021.

    A u p.m.bas sad,i onako fali cijeli vezni red,Ibro sad AnteUbit ce nas Juve

Komentiraj...
Vidi sve komentare