To je to što me zanima!

Kos na sastanku s Baldasarom: Situacija im nije jednostavna

Situacija u Hajduku nije nimalo jednostavna, no dajmo im malo vremena, da mogu pohvatati konce i normalno profunkcionirati, kazao je gradonačelnik Splita Ivo Baldasar
Vidi originalni članak

Sastanak predsjednika Hajduka Ivana Kosa i gradonačelnika, te ujedno i predstavnika većinskog vlasnika kluba, grada Splita, bio je planiran i ranije, no zbog gradonačelnikovih obaveza održan je tek danas. Kos se želio upoznati s Baldasarom, ali i saznati kakve su namjere i planovi grada vezani uz dugovanja Hajduka na ime komunalne naknade i kredita, te kako u budućnosti što bolje iskoristiti Ultru.

Festival elektronke glazbe Hajduku donosi nekakvu korist, no isto tako mu datum održavanja, koji pada točno u tjednu početka prvenstvenih i europskih obaveza, predstavlja veliki problem, jer zbog zauzetosti stadiona moraju igrati u Dugopolju, što im znatno umanjuje prihod od prodanih ulaznica.

- Situacija u Hajduku nije nimalo jednostavna, no dajmo im malo vremena, da mogu pohvatati konce i normalno profunkcionirati - kazao je nakon sastanka gradonačelnik Baldasar.

U pratnji predsjednika Kosa bio je njegov osječki odvjetnik Velimir Slovaček. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • shadowstriker 11.06.2016.

    U oko mi upada pratnja odvjetnika Slovačeka iz Osijeka, zar Hajduk nema nikakvog pravnika, već se mora crpit lova iz kluba za plaćanje troškova koji sigurno nisu mali nekome iz Osijeka. Još pri tome kada se vidi da su iz obitelji Slovaček suvlasnici tvrtke dimnjak sa Kosom tu mi sve više miriše na izvlačenje love iz kluba, a kasnije će svi živi u HNL-u biti krivi za loše rezultate i nedostatak love za bolje igrače.

  • tocilo 11.06.2016.

    Jbt makni ovu nakaradnu udrugu iz Hajduka i oslobodi ga okova...

  • GLUPAJUGOKOMUNJARA 11.06.2016.

    **** Admin**** : Poštovani, molimo vas da isključite Caps Lock kao i svi ostali komentatori na portalu. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare