To je to što me zanima!

Kos nezadovoljan suđenjem: Je li Hajduk oštećen u Maksimiru?

Jedna situacija ostala je posebno dvojbena. U 39. minuti Hajdukov Franck Ohandza pobjegao je domaćoj obrani, ali pomoćni sudac Tomislav Petrović označio je ofsajd. Pogreška ili ne?
Vidi originalni članak

Poslije remija u derbiju u Zagrebu gdje su posebno briljirala dvojica golmana Dominik Livaković i Lovre Kalinić, od Hajdukova predsjednika Ivana Kosa stigla je ova rečenica:

- Probat ću se suzdržati i ne komentirati ono što ne smijem, ali opet su u prvom planu oni koji u prvom planu ne trebaju biti.

Jasno aludirajući na suđenje gdje je glavnu riječ vodio Ivan Bebek izrazio je svoje nezadovoljstvo viđenim. Također, niti trener gostiju Marijan Pušnik nije pretjerano oduševljen arbitražom suca iz Rijeke:

- Ne želim komentirati suđenje, ali ako je faul - onda je faul - rekao je slovenski trener na klupi 'bilih'.

Ipak, jedna situacija ostala je posebno dvojbena. U 39. minuti Hajdukov Franck Ohandza pobjegao je domaćoj obrani, ali pomoćni sudac Tomislav Petrović označio je ofsajd.

Iako se radi o centimetrima, ova scena podiže prašinu poslije maksimirske utakmice. Uefa je sucima dala jasne naputke koje govore da je u ovakvim situacijama napadač u prednosti.

Pomoćni sudac podigao je zastavicu prije nego što je Kamerunac zabio u mrežu Livakovića.

Video sporne situacije pogledajte ovdje od 2:03.

ANKETA

Je li Hajduk oštećen u derbiju?
 
 
 
 
 
 
Idi na 24sata

Komentari 180

  • ŽeljkoMatković 03.10.2016.

    pravo pitanje bi bilo da li je dinamo oštečen ?

  • savjest1234 03.10.2016.

    Pa ovo je već postalo smješno, stalno kme kme kme !!

  • HighFlyer 03.10.2016.

    Pa zar su svi na ovom forumu retardirani? Kako to da nitko nije primijetio da su "objektivni" novinari totalno krivo povukli crtu zaleđa?? Naravno u korist Dinama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare