To je to što me zanima!

Košarkaš Budućnosti opet pao u nesvijest?! Srušio se u banci, čupali mu jezik da ga spase

Čuli smo jak, tup udarac. Osiguranje je dotrčalo do košarkaša, koji je ležao na podu. Svi su bili u šoku. Pokušali su ga osvijestiti i izvlačili su mu jezik da se ne uguši, rekao jedan od svjedoka
Vidi originalni članak

Francuski košarkaš Alpha Kaba (26), koji igra za Budućnost od kolovoza ove godine, u srijedu oko podneva pao je u nesvijest u poslovnici jedne banke u Podgorici.

Kaba je čekao na šalteru te njegovo ponašanje nije ukazivalo da mu je loše, a u jednom trenutku samo se srušio, pao leđima na pod i udario glavom o ulazna vrata poslovnice. 

- Čuli smo jak, tup udarac. Osiguranje je dotrčalo do košarkaša, koji je ležao na podu. Svi su bili u šoku. Pokušali su ga osvijestiti i izvlačili su mu jezik da se ne uguši. Jedna od službenica je odmah donijela vodu s kojom su ga polili, a on je nakon nekoliko sekundi došao svijesti. U tim trenucima pozvali su i Hitnu pomoć - opisao je jedan svjedok.

Vozilo hitne pomoći stiglo je kroz desetak minuta, a iz kluba su javili da se košarkaš izvan životne opasnosti. 

- Svi nalazi su potpuno u redu, nalazi se kući gdje trenutno odmara - objavio je košarkaški klub iz Podgorice.

Kaba je nedavno imao upalu pluća zbog čega je propustio nekoliko utakmica, a ovog mjeseca pao je u nesvijest na treningu uoči susreta sa Splitom. Kaba je u posljednjih 14 dana odigrao četiri utakmice, a tijekom protekle sezone prosječno je imao 13,8 poena uz 10,4 skokova po utakmici. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare