To je to što me zanima!

Košarkaše Radničkog suigrači razdvajali: Prebit ću te gov..!

J... ti mater. Jesam li ga ja branio? Gov.. jedno malo, prebit ću te poslije!, poručio je Birčević Kaliniću na time-outu Radničkog. Suigrači su spriječili fizički sukob
Vidi originalni članak

Igralo se posljednjih 10 sekundi utakmice u Strasbourgu kad je trener Radničkog Miroslav Nikolić pozvao time-out pri rezultatu 80-76 za domaćina te pokušao objasniti način kako doći do preokreta u 3. kolu Eurokupa.

No nije mogao doći do riječi, jer su se suigrači i srpski reprezentativci Nikola Kalinić i Stefan Birčević umalo potukli! Time-out je poslužio za njihov međusobni verbalni okršaj u kojem su se u žestokoj svađi međusobno optuživali za greške u igri.

- J... ti mater. Jesam li ga ja branio? Govno jedno malo, prebit ću te poslije! - poručio je Birčević Kaliniću, a suigrači su ih morali smirivati kako ne bi došlo do fizičkog obračuna.

Trener nije stigao podijeliti svoje zamisli, a svađa je utjecala na ishod utakmice te je Radnički izgubio 80-76 od Strasbourga. Obojica igrača kasnije su se ispričali za ponašanje.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Zvecko_1 23.01.2014.

    Ovo ne moze da se meri sa izjavama Simunica i Goluze. Ovo je sve uzaru borbe i zalosti zbog poroza , ima mnogo gorih stvari koje su se desile izmedju igraca , seti te se Robben-ov samar Miller-u ili tuca izmedju Oscara i Leive u derbiju , sve je to normalno.

  • ZEUS 23.01.2014.

    Jedan je malo govno drugi je veliko.

  • lovac_u_mutnom 23.01.2014.

    Ne daj Bože da se srbi slože....

Komentiraj...
Vidi sve komentare