To je to što me zanima!

Košarkaška superzvijezda Paul George odmara se u Hrvatskoj

Kupao se na plaži tu u Splitu. Bio je s grupom ljudi, mislim da mu je ta jedna od njih supruga, rekao nam je čitatelj, koji je u srijedu popodne fotografirao Paula Georgea
Vidi originalni članak

Košarkaška NBA zvijezda Paul George (27) nalazi se na zasluženom godišnjem odmoru, a Amerikanac je slobodno vrijeme odlučio iskoristiti za odlazak u Hrvatsku. George je u Split stigao u društvu supruge i nekoliko prijatelja.

- Kupao se na plaži tu u Splitu. Bio je s grupom ljudi, mislim da mu je ta jedna od njih supruga - rekao nam je čitatelj, koji je u srijedu popodne fotografirao Paula Georgea.

Malo tko je očekivao da će zvijezda Indiane prijeći u Oklahomu pošto je i sam izjavio da bi po isteku ugovora volio otići u Los Angeles. No, Indiana se dogovorila s Oklahomom i za njega dobila Victora Olapida i Domantasa Sabonisa.

All-star krilo će u Oklahomi ostati samo godinu dana pošto na ljeto iduće godine postaje slobodan igrač. Najveći interes pokazali su Cleveland Cavaliersi.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • kariola 27.07.2017.

    All-star krilo će u Oklahomi ostati samo godinu dana pošto na ljeto iduće godine postaje slobodan igrač. Najveći interes pokazali su Cleveland Cavaliersi. Hahahahahaha kralju ovo je za momentalni otkaz

  • fantomslobode 27.07.2017.

    Vidi ovom spliči šlapica jos mu fale pijuni kralj i topnik da igra sa njima sah

  • 50 nijanski šljive 27.07.2017.

    Bolje Paul George nego Boy George

Komentiraj...
Vidi sve komentare