To je to što me zanima!

Šarić Knicksima očitao lekciju: Utrpao 21 koš uz 10 skokova!

Philadelphia je pobijedila New York Knickse 105-102, a Dario Šarić je za 76erse utrpao 21 koš uz 10 skokova. To je Dariju ove sezone u NBA ligi već deveti 'double-double'
Vidi originalni članak

Dario Šarić je nezaustavljiv. All Star vikend uopće ga nije usporio, ili izbacio iz forme, hrvatski reprezentativac je svaki utakmicu sve bolji i bolji.

Razbio je sinoć i New York Knickse, zabio je 21 koš uz 10 skokova i četiri asistencije. Šariću je to deveti 'double-double' učinak u NBA karijeri, a nakon All Star vikenda je na prosjeku od 18 koševa i 10 skokova.Teško će mu netko uzeti nagradu za najboljeg novaka godine.

- Znam da svi govore o tome, no ja samo pokušavam popraviti svoju igru, pobijediti u svakoj utakmici, motivirati suigrače i uvjeriti ih da možemo pobijediti u svakom susretu - rekao je Šarić.

Philadelphia je pobijedila New York 105-102, a ključan potez je bilo Šarićevo sjajno dodavanje Justinu Andersonu 24 sekunde prije kraja utakmice.

- Pokušao sam zabiti preko Porzingisa, no shvatio sam da će me blokirati. Vidio sam Justina, dobro sam dodao, a on je pogodio polaganje - kaže Šarić, koji je nakon statistički još jedne sjajne utakmice ipak bio nezadovoljan.

- Da, nisam odigrao utakmicu za pamćenje. Donio sam nekoliko doista loših odluka. Pokušavao sam šutirati protiv visokog Porzingisa, gađao sam i neke nerezonske trice... Morao sam nešto promijeniti, pa sam više počeo igrati za suigrače. Ali dobro, u konačnici nije toliko važna igra koliko pobjeda - istaknuo je Šarić.

Los Angeles Lakersi poraženi su od Bostona 115-95. Ivica Zubac je za 22 minute zabio osam koševa te je imao još jedan skok, tri asistencije, dvije ukradene lopte i dvije blokade.

Bogdanovićevi Wizardsi izgubili su protiv Toronta 114-106, a Bojan nije imao spektakularnu večer. Zabio je šest koševa uz asistenciju i skok.

Orlando je bio bolji od Miamija 110-99. Mario Hezonja dobio je 16 minuta, koje je iskoristio za osam koševa i tri skoka. Damjan Rudež nije ulazio u igru.

Cleveland Cavaliersi postavili su novi NBA rekord. Pobijedili su Atlantu 135-130 te su joj utrpali čak 25 trica. 
 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • wwww 04.03.2017.

    Kao što sam neki dan pisao on se može fizički nositi s njima i to je njegove velika prednost a Amerikanci posebno gledaju igrače kako funkcioniraju "back to back" utakmicama a večeras im dolaze tvrdi Pistonsi i ako i Šarić u takvim utakmicama pokaže dovoljnu energiju tada slobodno može napraviti mjesta u vitrini za nagradu "rookie of the year"

  • LukaMK 04.03.2017.

    Fuc*ing animal!

  • LOLNeki 04.03.2017.

    Ovo sada više nije slučajnost a dečko iza sebe ima super napornu sezonu, sa olimpijadom i svime ostalime.

Komentiraj...
Vidi sve komentare