To je to što me zanima!

Kosor predložio: Iduće godine Dinamu ne treba dati niti kune

Na Radiju 101 gostovao je Darinko Kosor, predsjednik Gradske skupštine, a rekao je da će od 2015. godine umjesto u Dinamo gradski novac ići za socijalno ugrožene
Vidi originalni članak

Ne znam hoće li se gospodin Zdravko Mamić buniti, ali radije ćemo dati za socijalu nego za Dinamo, rekao je u eteru Radija 101 Darinko Kosor, čime je najavio što bi se moglo događati s rebalansom gradskog proračuna za 2015. godinu. 

- Holding već godinama ne daje novac Dinamu i zato je na sudu s klubom. Grad daje novac samo za stadion i omladinsku školu, novac ne ide na druga sredstva. Stadion moramo plaćati jer je u vlasništvu Grada, a gospođa Sandra Švaljek i ja predložili smo da Dinamu u idućoj godini ne damo ni kune - dodao je predsjednik Gradske skupštine. 

Kosor je nedavno izjavio da podržava skupinu bivših igrača Dinama koji žele preuzeti klub, a zbog duga udruge građana od 100 milijuna kuna pozvao je i državne institucije da riješe probleme u Maksimiru. 

Idi na 24sata

Komentari 127

  • slavka1 06.12.2014.

    Hahahah, koda Dinamu to treba, samo se vlasti ulizuju za lože.

  • don drle 06.12.2014.

    da onaj blesavi bambič nije upucao tolku lovu,da su te novce uložili u vrtiče,žalosno je što ne vide zapadno od zg.tamo se sve to financira iz poreza,vrtići udđenici,a kod nas prčija daje za nogomet,bliži smo afganistanu neg zapadu,.

  • ZoranGoran 06.12.2014.

    Udruga u stečaj, odgovorni za 100 milja duga u ćuzu a dinamo u 4. ligu !!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare