To je to što me zanima!

Prijatelji ih razbili: Albanija je ostala u šoku protiv Kosovara

Reprezentativci Kosova upisali su svoju četvrtu uzastopnu pobjedu u prijateljskim utakmicama, pobijedivši nogometaše Albanije 3-0, u utakmici koja je odigrana u Zürichu...
Vidi originalni članak

Nogometaši Kosova šokirali su svoje prijatelje iz Albanije pobijedivši ih u prijateljskoj utakmici, koja je igrana u Zürichu, 3-0. Strijelci za reprezentaciju Kosova bili su Zeneli u 21. i 51. minuti te Zhegrova u 67. minuti susreta.

Utakmicu je pratio i bivši izbornik Albanije Gianni de Biasi koji ih je uspio odvesti na Euro 2016, no naravno nije bio zadovoljan s rezultatom i igrom svoje bivše momčadi, koja je ostala bez šansi protiv Kosovara. 

- Prije dvije ili tri godine bila bi to prijateljska utakmica između braće, ali ovo je bio jako čudan meč. Ne voli baš ovakve utakmice, više volim utakmice protiv jačih protivnika", rekao je bivši izbornik Albanaca.

Sadašnji izbornik Albanije je legendarni talijanski branič Christian Panucci, koji se na klupi nalazi od 2017. godine. Panucci je u igračkoj karijeri nosio dresove velikana poput Rome, Real Madrida, Intera, Chelseaja...

Kosovarima je ovo čak četvrta pobjeda u nizu u prijateljskim utakmicama, što im je uvjerljivo najduži niz pobjeda otkada su službeno priznati od Fife.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Boki8 30.05.2018.

    Oj Kosova. To je namjesteno:)

  • croarmy47 30.05.2018.

    Da igraju RSK i Srbija, pobjedili bi ovi iz RSK.

  • Dr.Gonzo. 30.05.2018.

    Jos malo pa cemo vidjeti Kosovo u nekom nogometnom natjecanju :) Kako ce srbeki plakati bit ce ih gust gledati kako cvile.

Komentiraj...
Vidi sve komentare