To je to što me zanima!

Kostelić: Može li mi netko posuditi leđa na 2 tjedna?

Pet utrka prije kraja Svjetskog kupa Ivica Kostelić dijeli 1. mjesto u ukupnom poretku s Austrijancem Benjaminom Raichom. A leđa bole sve više...
Vidi originalni članak

Ivica Kostelić sa startnim brojem 32 nije uspio osvojiti nijedan bod u spustu, baš kao ni dan prije. No zadržao je vodstvo u ukupnom poretku Svjetskoga kupa, koje dijeli s Benjaminom Raichom. Obojica imaju 837 bodova, a Norvežanin Aksel Lund Svindal, koji je bio 13., ima 831 bod, šest manje od vodećeg dvojca.
- U jednom trenutku, prije oko tri tjedna, kad je situacija s leđima bila nepodnošljiva, pomislio sam: 'Pa zar ću sad, u ovoj prilici, morati odustati bez borbe?’. To bi bilo najteže. Zato sam sretan da se uopće mogu natjecati, barem poluzdrav. Je l’ bi mi netko mogao posuditi zdrava leđa na samo dva tjedna? - napisao je Ivica Kostelić na svom blogu.
Do kraja sezone ostalo je još pet utrka, a u ponedjeljak se u Kvitfjellu vozi superveleslalom.
- Bolovi su uglavnom uvijek jači u jednom od dva zavoja, u rasponu od jedva osjetnih do nepodnošljivih. Doskoci su također vrlo bolni. Lijekovi mi pomažu da ostanem u voznom stanju - bez lijekova sigurno ne bih mogao skijati, a kamoli se natjecati. Sutra se moram s bolnim leđima (još jedanput!) odgurnuti sa starta i izdržati. Ovih dana često se prisjetim izreke ruskih seljaka: 'Sutra će biti bolje!’ - kaže Ivica.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • halo 07.03.2009.

    Alo novinaru.....SG se vozi u nedjelju a ne u ponedjeljak !!!

  • Bepo1606 07.03.2009.

    Žvaći Voltarene i gazi.

  • nea-zg 07.03.2009.

    evo ti moja:)) nemrem vjerovat da ga bas sad to pogodi kad bi mogao bit prvi..jaoooo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare