To je to što me zanima!

Kostelić nakon pada: Dobro je, imao sam sreće, sve je u redu

Imao sam sreće da mi noge nisu ušle u ogradu. Malo sam se uplašio vidjevši da ću pokupiti onog čovjeka. Štitnik za leđa je pokupio najveći udarac i sve je u redu...
Vidi originalni članak

Ivica Kostelić je svoj nastup u drugoj vožnji veleslaloma u talijanskoj Alta Badiji završio u zaštitnoj ogradi, a iako je na prvi pogled izgledalo dosta ružno, hrvatski skijaš poručuje kako je sve OK. 

- Imao sam sreće da mi noge nisu ušle u ogradu. Jedino sam se malo uplašio vidjevši da ću pokupiti onog čovjeka, al sve je prošlo OK. Mislim da je štitnik za leđa pokupio najveći udarac i sve je OK - rekao je Kostelić za HRT te se već okrenuo prema naprijed i pripremama za nastup pred domaćom publikom na Sljemenu, budući da je paralelni slalom u Münchenu otkazan. 

- Nadamo se samo da ćemo moći trenirati na Sljemenu barem par dana. To bi nam jako dobro došlo. Ako nećemo moći, onda idemo u Innerkrems kao i svake godine i tamo ćemo se spremati. Dokle god je čovjek zdrav, ne treba se previše žaliti - rekao je Kostelić te za kraj poručio: 

- Soči je sigurno vrhunac sezone i zbilja se nadam da ću u dobrom stanju doći do tamo. 

Zimske olimpijske igre na rasporedu su od 7. do 23. veljače u ruskom Sočiju i najvjerojatnije su posljednje na kojima će Kostelić nastupiti.

Kostelić teško pao i završio u zaštitnoj ogradi Alta Badije

Idi na 24sata

Komentari 26

  • rudi17 23.12.2013.

    Zastao mi je dah kada je pao. Ali glavno da je sve u redu.

  • basketgirl 23.12.2013.

    još da možemo vidjeti taj pad

  • svanuće 22.12.2013.

    Najbolji si ,čuvaj zdravlje.ne može se vječno pobjeđivati

Komentiraj...
Vidi sve komentare