To je to što me zanima!

Kova dobio tortu, menadžerica ga upozorila: Ne opuštaj se, Luka neće skoro prestati igrati

Osvajač ovosezonske Lige prvaka stigao je u tabor reprezentacije u Zagrebu, gdje su mu čestitali prigodnom tortom. Sad je izjednačen s Lukom Modrićem na četiri uhata trofeja
Vidi originalni članak

Četiri Lige prvaka, jedna Europska liga. Mateo Kovačić (27) najtrofejniji je hrvatski nogometaš po europskim pokalima, a što se onoga sjajnijeg, uhatog trofeja tiče, izjednačio se s reprezentativnim kolegom Lukom Modrićem.

U ponedjeljak je veznjak Chelseaja stigao u Zagreb, dan uoči utakmice protiv Armenije u Velikoj Gorici, a u hotelu Capitol u središtu metropole pripremili su mu prigodnu tortu s logotipom Lige prvaka i natpisom "Bravo Kova!".

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatska u Velikoj Gorici

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Menadžerica reprezentacije Iva Olivari održala je kratak i zanimljiv govor za čovjeka koji je nastavio niz hrvatskih osvajača Lige prvaka devetu godinu.

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hrvatski nogometni savez (@hns_cff)

- Jako sam ponosna da se tradicija nastavlja, da i ove godine imamo osvajače Lige prvaka. Luka, mrtva trka se nastavlja, rezultat je sad 4-4. Međutim, Mateo, nemoj se opuštati jer ovaj neće tako skoro prestati igrati - rekla je Olivari, prenosi Hrvatski nogometni savez, i dodala:

- Sad već imamo toliko puno klupskih prvaka Europe pa vama svima skupa želim da za nekoliko tjedana osvojimo reprezentativni naslov europskog prvaka.

Igrači su joj zapljeskali, a europski prvak najavio velike stvari i na Euru.

- Hvala svima na čestitkama, drago mi je što sam opet s vama. Vjerujem da ćemo na Euru biti pravi - rekao je Kovačić.

 

POSLUŠAJTE NOVI NAVIJAČKI HIT 'CRVENO BIJELO PLAVA':

Idi na 24sata

Komentari 39

  • pametnijiodtebe 01.06.2021.

    Izbaciti ga iz repke pod hitno, nek ide na godisnji kad je takav beskicmenjak. Koliko srece ima jos ce skinuti Gentov rekord od 6 Ligi prvaka, a odigrat ce ukupno 30 minuta u svim finalima.

  • 01.06.2021.

    Bas se i na igrao europski prvak😂🙈

  • jami089 01.06.2021.

    Za mene je taj lik največi lažnjak koji postoji.Njega uspoređivati sa Modrićem je stvarno neozbiljno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare