To je to što me zanima!

Kova i Gvardiol u Manchesteru jeli zagorske štrukle i hrvatske sireve. Pričalo se i o Dinamu

Vrijeme su kratili razgovorm, a govorilo se o tome kakva je atmosfera u svlačionici i kako je igrati pod Pepom Guardiolom. Prisjetili su se i početaka u Dinamu
Vidi originalni članak

Joško Gvardiol i Mateo Kovačić trenutno s "vatrenima" pokušavaju što bezbolnije uhvatiti vizu za Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Pobjeda protiv Latvije bila je bezbolna, a sada ih čeka dobar test u Armeniji. Kova je pauzirao utakmicu zbog lagane ozljede, dok je Gvardiol odradio prvo poluvrijeme na Rujevici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dok su dečki pod prismotrom Zlatka Dalića, Manchester City je objavio videozapis s hrvatskim dvojcem. U Manchesteru su posjetili jedan poljski restoran koji je za njih pripremio hrvatska jela. Klub je na svojim društvenim mrežama objavio video ručka dvojice novih pojačanja. Hrvatski dvojac oduševio je navijače Cityja, ali i "vatrenih".

KAKO SU IGRALI? Perišić je i s 34 godine televizor u boji za mnoge. Šteta što Dalić nije učinio jednu stvar pred kraj

Na početku videa konobarica ih je upitala kako se snalaze u gradu i kakva im je hrana. Dečki su rekli kako su jeli u nekoliko restorana u gradu i kako je hrana jako dobra, ali da su jako zadovoljni hranom u klupskom restoranu. Dok su čekali hranu, probali su nabrojati sve Hrvate u Premier ligi.

Kovačić je prvo rekao da ih je bilo 11, a zatim prepravio na 15. Gvardiol je rekao kako ih je bilo 28, a točan odgovor je bio 29. Nisu ih znali nabrojati, ali su se složili kako je Luka Modrić ostavio najveći trag.

ŽIVOTNA PRIČA NAJBOLJEG Sretan 38. rođendan, kapetane!

Vrlo brzo je stigla hrana, a na stolu se našlo puno toga. Zagorski štrukli, hrvatski sirevi,  istarska maneštra i ćevapi. Gvardiol je rekao kako ćevapi zapravo nisu iz Hrvatske, ali da ih jede cijeli Balkan. 

- U Hrvatskoj je uvijek ovako, uvijek je puno hrane - rekao je Kovačić. 

Pričali su dečki o tome kako je igrati pod trenerskom palicom Pepa Guardiole i kakva je atmosfera u svlačionici Cityja. Pričali su i o Dinamu.

- U mlađim kategorijama puno sam mijenjao pozicije pa sam danas tako samouvjeren dok imam loptu u nogama - rekao je Gvardiol, a Kovačić se nadovezao:

- Ako nam zatreba krilo, Joško bez problema može uskočiti i na tu poziciju - rekao je nasmijani Mateo.

Ne zna se je li mislio na klub ili reprezentaciju, ali nakon onoga što smo vidjeli na Rujevici, kod "vatrenih" sve štima. U jednom trenutku su u videu prikazani kadrovi maksimirskog stadiona.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • admink 09.09.2023.

    Normlano da su pričali o najvećem hrvatskom klubu. Pa neće valjda o "nikad prvacima"

  • loler56 09.09.2023.

    Dinamovci

  • gojko ercegovac 09.09.2023.

    Jucer sam jel tirolsku i tak mi se podrignulo da se culo do Manchastera.e je ti vijest.poslje toga sam isel srat i sve dišalo na struklje.blljac

Komentiraj...
Vidi sve komentare