Obavijesti

Sport

Komentari 34

Pogledajte majstoriju Petkovića iz slobodnjaka i pet komada raspucane Hrvatske na Rujevici

Pogledajte majstoriju Petkovića iz slobodnjaka i pet komada raspucane Hrvatske na Rujevici
5

Hrvatska je u manje od 13 minuta zabila dva gola nejakoj Latviji i pokazala tko je gazda na Rujevici. Prije odmora Petković je dodao i drugi, a u nastavku jedan i Kramarić i Pašalić

VIDEO

Namjestio je Bruno Petković loptu na 25 metara od gola, zavrnuo loptu preko živog zida i pogodio uz samu desnu stativu!

Ništa tu nije mogao latvijski golman Nils Purins, napadač Dinama zabio je krasan gol već u trećoj minuti utakmice Hrvatske i Latvije u kvalifikacijama za Euro na Rujevici. Bila je to naznaka golijade.

POGLEDAJTE VIDEO: Navijači u Rijeci

Pokretanje videa...

[TOP 3 VIJESTI DANA] Navijači stigli u Rijeku: ‘Dalić nam se potpisao, a volio bih mu i zasvirati’ 01:12

Petko je u 32. nastupu za "vatrene" zabio deveti gol i izjednačio se na vječnoj ljestvici strijelaca s Dadom Pršom, čovjekom čiji nas je gol odveo na Euro 2004. u Portugal. Samo nakratko jer je do kraja prvog dijela zabio i drugi.

Dok navijači Dinama iščekuju novosti oko njegova novog ugovora, Petko je još jednom potvrdio da je ovo ljeto u vrhunskoj formi i da će njegov ostanak biti pravo pojačanje "modrih" uoči europske jeseni. Loptu je s 28 metara poslao u gol, letjela je 90 kilometara na sat.

Rijeka: Bruno Petković zabio gol u 3. minuti

Tek što je splasnula atmosfera na tribinama nakon prvog gola pao je i drugi u 13. minuti. Ivan Perišić prodao je nekoliko bicikala po lijevoj strani pa ubacio na peterac gdje se Petković sudario s latvijskim golmanom, no nije tu bilo faula, a otpadak je pokupio Luka Ivanušec i zabio drugi reprezentativni gol u 15. nastupu.

Rijeka: Hrvatska i Latvija igraju kvalifikacijsku utakmicu za EURO 2024

Prvi je zabio davne 2017. na China Cupu protiv Kine u porazu na penale 5-4, u selekciji HNL-a koju je vodio Ante Čačić.

Prije odlaska na odmor Hrvatska je odvela utakmicu u jako mirne vode. Ivan Perišić u 43. minuti gurnuo je latvijskom braniču kroz noge i pronašao slobodnog Petkovića na drugoj stativi, a on zakucao za jubilarni 10. gol za "vatrene".

U nastavku se igra brojnim izmjenama malo razvodnila, ali Hrvatska je zabila novi gol u 68. minuti. Borna Barišić asitirao je iz slobodnjaka nekoliko sekundi nakon što je ušao u igru, a Andrej Kramarić na drugoj stativi zabio u bliži kut. To mu je 25. gol za "vatrene" čime je, barem privremeno, prestigao Luku Modrića na vječnoj ljestvici strijelaca u 86. nastupu. Još mu četiri gola nedostaju do Eduarda da Silve.

Rijeka: Hrvatska i Latvija igraju kvalifikacijsku utakmicu za EURO 2024

Deset minuta poslije pukla je i petarda u latvijskoj mreži. Perišić je drugi put asistirao Mariju Pašaliću, još jednom igraču s klupe koji je zaokružio solo-prodor lijepim udarcem s 20-ak metara za 5-0. Devetim reprezentativnim golom u 55. nastupu.

Golove s utakmice Hrvatska - Latvija možete pogledati OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 34

VIDEO

Filip Hrgović - Daniel Dubois, kad i gdje je borba, koliko košta prijenos, gdje gledati uživo?
SVE BITNE INFORMACIJE

Filip Hrgović - Daniel Dubois, kad i gdje je borba, koliko košta prijenos, gdje gledati uživo?

Filip Hrgović vraća se u ring 1. lipnja protiv Britanca Daniela Duboisa, koji je lani boksao s Usikom za titule prvaka. Borit će se za privremenu IBF titulu svjetskog prvaka

VIDEO Udala se Hajdukova nutricionistica pa je za sreću srušila tortu u obliku Maksimira
TRADICIJA

VIDEO Udala se Hajdukova nutricionistica pa je za sreću srušila tortu u obliku Maksimira

Dragana Olujić dugogodišnja je Hajdukova nutricionistica koja je ove godine široj javnosti postala poznata nakon sukoba sa sucem Igorom Pajačem. Dok traje pauza od HNL-a, Olujić se udala, a kao što to tradicija nalaže u Splitu, mladenci su za sreću morali izrezati pa srušiti tortu. Obično bude u obliku zvonika Sv. Duje, ali mladenci su se odlučili za maksimirski stadion
Filip Hrgović ipak će se boriti za pojas! Ovo su svi detalji...
NA KORAK DO SNA

Filip Hrgović ipak će se boriti za pojas! Ovo su svi detalji...

Ispada da je Hrgović ipak bio u pravu kada je prije nekoliko dana na konferenciji govorio da je čuo da će borba biti za pojas. Mnogi su smatrali kako se radi o pogrešci