To je to što me zanima!

Kova je iznenadio sam sebe: A skoro sam odustao od golova

Puno smo zezali Matea u svlačionici jer je nevjerojatno da igrač takve kvalitete ne zabija gol i mislim da bi ih trebao zabiti i više. I jučer je trebao dva - rekao je trener Frank Lampard
Vidi originalni članak

Zadovoljan je Frank Lampard svojim veznjakom iz Hrvatske i njegovom igrom, a sada je napokon zabio 19. u karijeri i prvi u dresu Chelseaja. Mateo Kovačić tresao je mrežu u remiju s Valencijom 2-2 u srijedu navečer. U 5. kolu grupne faze Lige prvaka Mateo je lijepo zabio pogodivši desni donji kut za 1-1.

VALENCIA-CHELSEA 2-2 Sjajna utakmica i gol majstora Kovačića na uzavreloj Mestalli!

- Skoro sam odustao od golova - napisao je poslije utakmice Mateo Kovačić na Twitteru.

- Sretan sam što sam zabio i pomogao ekipi da osvoji vrijedan bod - rekao je. 

Čekali smo te, Kova! Zabio je Mateo Kovačić nakon 122 utakmice bez gola. Posljednji gol bio mu je u dresu Reala iz Madrida i 3-0 pobjedi protiv Real Sociedada 29. siječnja 2017. 

Kao što je zanimljivo što je Kova zabio gol, tako je zanimljiva bila i proslava jer je izgledaolo kao da se nekome ruga, no nije bilo jasno kome. Nitko se vezano za to nije izjasnio.

Šokirana je, čini se, bila i Mateova supruga Izabel koja je svoga dragoga i njegov gol podijelila na društvenim mrežama. 

PRVI GOL ZA CHELSEA Kova, napokon! Kovačić zabio nakon više od dvije godine...

- Puno smo zezali Matea u svlačionici jer je nevjerojatno da igrač takve kvalitete ne zabija gol i mislim da bi ih trebao zabiti i više - rekao je Lampard nakon utakmice. 

- To je jedan projekt i za mene i za njega i za cijelu momčad. I danas je mogao zabiti dva komada - smatra trener Chelsea.

- Sretan sam zbog njega i nadam se da će nastaviti ovako - zaključio je.

Chelsea će u posljednjem kolu protiv Lillea igrati za osminu finala.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 28.11.2019.

    Kova napokon skužio da se ne treba skrivati od lopte (možda je previše igrao graničara u školi), nego istu puknuti u mrežu iza protivničkog golmana. Bravo!

  • Billericay Dickie 28.11.2019.

    Šteta, mogao se proslaviti da je zabio i drugi. Ali dobro je i ovako. Samo tako, Kova!

  • user_440339 28.11.2019.

    Bravo 👏

Komentiraj...
Vidi sve komentare