To je to što me zanima!

Kovač danas skida urok: Nikad nije dobio Borussiju Dortmund

120. DER KLASSIKER U dvije sezone na klupi Eintrachta doživio je tri poraza u četiri susreta, a jednom je remizirao. Ove sezone igrao je jednom s Borussijom Dortmund i izgubio 3-2 na gostovanju
Vidi originalni članak

U subotu je na rasporedu nekoliko sjajnih derbija - Juventus i AC Milan igraju u 18 sati, Barcelona dočekuje Atletico Madrid od 20:45 sati, no ono što najviše zanima hrvatsku publiku i nogometne zaljubljenike vjerojatno je veliki njemački derbi koji bi mogao odlučiti naslov prvaka Bundeslige.

Bayern u sklopu 28. kola dočekuje Borussiju Dortmund na Allianz Areni, a utakmica je na rasporedu u 18:30. 'Žuto-crni' pred Der Klassiker imaju dva boda prednosti. U München stižu s 63 boda dok je Bayern Nike Kovača na 61. Pobjedom protiv velikog rivala Bavarci bi ponovno zasjeli na prvo mjesto i jednom nogom zagrabili prema sedmom uzastopnom naslovu prvaka.

No, 120. Der Klassiker stavlja veliki pritisak na Niku Kovača jer ne samo da je cilj uzeti sva tri boda, nego je i izazov pobijediti momčad koju nikad do sada nije pobijedio!

U dvije sezone na klupi Eintrachta doživio je tri poraza u četiri susreta, a jednom je remizirao. U travnju 2016. poražen je 3-1, potom je izgubio 1-2 finale Kupa u svibnju 2017, onda je remizirao 1-1 u listopadu 2017. pa opet izgubio 3-2 u svibnju 2018. godine.

Na klupi Bayerna jednom se suočio s posljednjim prvakom prije dominantne ere bavarskog diva i tada je preokretom izgubio na Signal Iduna Parku 3-2 u studenom.

Danas u popodnevnim satima sve oči bit će uprte u München i - potencijalni rasplet u borbi za naslov prvaka u Bundesligi.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Ivica Jakić Cule 06.04.2019.

    Pregazili ih 1pol ko plitak potok 4-0..ahahaha... Dobra vam ta borussia

  • Ja sam Ljubav,nisam Ljubo. 06.04.2019.

    Koji glup clanak tj glup naslov.Ajd da je te poraze dozivio na klupi Bayerna pa bi imalo smisla,ovako omg.

  • Mara17Orsolic5 06.04.2019.

    Ccccccccc koja je ovo sramota!!! Koliko samo želite loše našem treneru?! Sramite se!!! Sada ćete sigurno reći da navijate za Dortmund, ali ja znam da to nije tako!!! Vi samo ne volite Niku, pa ste za svakoga tko igra protiv Nike, u ovom slučaju je to Dortmund, a to je žalosno!! Takvi ste prema njemu, a on je trenutno naš najbolji trener, daleko bolji od Dalića, kojemu je i sam Niko uigrao momčad, jer ako ste zaboravili Reba je debitirao za reprezentaciju kad je Niko bio izbornik, Niko je Rebu trenirao kad ga je Dalić vratio u reprezentaciju! Nemam ništa protiv Borussije, čak mi je bilo i žao kad su ispali od Tottenhama u Lp, ali sada više nego ikada bi voljela da Borussia izgubi barem 1:0, ne zato što sam navijačica Bayerna, nego zbog našeg Nike da vam svima pokaže koliko ste u krivu što ga omalovažavate, kao što ste bili u krivu kad ste pljuvali po Mandži i istjerivali ga iz reprezentacije, a sad bi dali sve da se Mandžo vrati!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare