To je to što me zanima!

Kovač: Ima tu svega po malo, ali Talijani i mi smo favoriti...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ja sam apsolutni optimist i razmišljam pozitivno. Mi i Italija smo favoriti skupine H, komentirao je ždrijeb kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. izbornik Niko Kovač
Vidi originalni članak

Što se tiče naše skupine ja sam zadovoljan. Objektivno gledajući mi i Talijani smo favoriti skupine, komentirao je Niko Kovač ždrijeb kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. u Francuskoj.

Izbornik je uvjeren u prolazak skupine. Na Euro će proći dvije najbolje reprezentacije i naravno da će nam najveći konkurent za prvo mjesto biti Italija. No Kovač ne podcjenjuje ni ostale.

- Norveška, Bugarska, Azerbajdžan i Malta su ozbiljne momčadi i morat ćemo se prilagoditi raznim stilovima igre. Gledajući sve njih imamo od svačega ponešto tako da će biti vrlo zanimljivo, ali sam apsolutni optimist i razmišljam pozitivno - zaključio je izbornik.

Od svih protivnika u skupini H Hrvatska je izgubila samo od Bugarske i to jednom, 2002. godine. Naše najveće konkurente Talijane pobijedili smo tri puta te triput remizirali. Ohrabrujuće pred početak kvalifikacija...

Idi na 24sata

Komentari 57

  • BAKY_1 24.02.2014.

    ovaj puta se setamo kvalifikacijama,talijani nas ne mogu dobiti,to svi znamo...

  • ninas75 24.02.2014.

    idemo niko

  • cvisic 23.02.2014.

    FAFOURITI!!!! NIKO LEGENDOOOOOOOOO!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare