To je to što me zanima!

Kovač izbacio Josipa Brekala iz prve momčadi Wolfsburga!

Nakon vrlo dobre sezone koju je proveo na posudbi u Torinu, Josip Brekalo nije se uspio izboriti za minute u Wolfsburgu i izgleda da je samo pitanje vremena kada će pronaći novi klub
Vidi originalni članak

Njemački prvoligaš Wolfsburg priprema se za nastavak Bundeslige, koja je posljednja od Lige petice koja će nastaviti prvenstvo nakon SP-a u Katru. Novost je da će Josip Brekalo (24), igrač Wolfsburga s 33 nastupa za "vatrene", od sada trenirati s drugom momčadi kluba.

Wolfsburg vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač (51), koji nije pronašao ozbiljnu ulogu u momčadi za Brekala. On je u ovoj sezoni odigrao samo sedam utakmica u svim natjecanjima za Wolfsburg i na terenu je proveo samo 313 minuta. 

Njemački Kicker tvrdi da se Brekalo zapustio tijekom odmora u Hrvatskoj i da je daleko od idealne tjelesne forme.

Za njega se donedavno bila zanimala talijanska Monza, ali počeli su gubiti interes za Hrvatom. Spominjao se i povratak u Dinamo, ali zagrebački klub nije zainteresiran za njegov povratak.

Kovač će za tjedan dana ponovno procijeniti Brekalovo fizičko stanje i još uvijek nije u potpunosti digao ruke od sunarodnjaka.

Ipak, najvjerojatnija opcija je da će Brekalo biti prodan, a svakako su male šanse da nakon ljeta, kada mu ističe ugovor, nastavi s Wolfsburgom.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • NIKE 18.01.2023.

    Dok je Vlašić održavao formu u reprezentaciji, bio je teška klupa u West Hamu. Žao mi je Josipe, dolaziš iz obične obitelji i morati ćeš se sam pobrinuti o svojoj karijeri.

Komentiraj...
Vidi sve komentare